Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Вихованців обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей привітали з Днем святого Миколая

8
1108

Вихованці Мелітопольського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей приймали поздоровлення з Днем святого Миколая та прийдешніми новорічними і різдвяними святами. Подарунки для більш якісної роботи Центру, солодощі та фрукти дітям передали перший заступник Мелітопольського міського голови Ірина Рудакова, голова Мелітопольської районної державної адміністрації Ігор Судаков та начальник служби у справах дітей Світлана Бойко.

Для гостей вихованці Мелітопольського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей підготували яскраву казкову виставу. Разом з дорослими діти співали, танцювали та із задоволенням отримували подарунки.

Перший заступник Мелітопольського міського голови Ірина Рудакова подякувала хлопцям та дівчаткам за чудові враження та передала від команди Сергія Мінько два LED-телевізори для більш якісної роботи Центру та смаколики для дітей.

- Я бажаю вам, аби у вашому серці жила казка, щоб виконувалися всі ваші бажання, щоб ви були здорові та всі, хто вами опікується! Дякую вам за чудовий настрій! - привітала дітей Ірина Володимирівна.

А голова Мелітопольської районної державної адміністрації Ігор Судаков нагадав, що саме в новорічну та різдвяну пору слід мріяти, аби здійснилося найпотаємніше.

- Я хочу побажати вам міцного здоров'я! Хай ваше життя буде легким, хай поруч завжди будуть друзі, а щастя стане вашим товаришем. Я впевнений: всі ваші мрії обов'язково здійсняться!

Поздоровлення діти приймали і від благочинного церков Мелітополя Максима Смирнова. Він наголосив, що діти, як і дорослі, і самі можуть творити дива — бути добрими, приходити друзям на допомогу, любити один одного.

Варто зазначити, що вихованці Мелітопольського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей не тільки приготували для гостей чудову виставу, а й власноруч зробили подарунки. По закінченню вистави всі отримали смаколики від святого Миколая.

 

 

Також за темою

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблими через ворожий удар по Вільнянську.Читати далі

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблим...

Невимовний біль. Співчуття сімʼям загиблих.
Відзначаємо День Конституції УкраїниЧитати далі

Відзначаємо День Конституції України

У часи випробувань, коли наша країна бореться за свою незалежність, Конституція залишається маяком, що вказує нам шлях до справедливості і свободи.&nb...
Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег ГончаренкоЧитати далі

Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег Гончаренко

Пішов у вічність почесний громадянин Мелітополя, поет, прозаїк, публіцист, перекладач, краєзнавець та громадський діяч Олег Гончаренко.