Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Підприємці обговорили з владою роботу в умовах карантину

24
1041

В Мелітополі відбулось засідання круглого столу на тему “Робота в умовах карантину: проблеми, виклики, рішення...”. Під час заходу учасниці Клубу ділових жінок Мелітополя обговорили представниками влади карантинні обмеження та їх вплив на бізнес. Участь у дискусії взяла перший заступник Мелітопольського міського голови Ірина Рудакова.

Ірина Рудакова зазначила, що робота бізнесу в умовах карантину — це болюча тема для всієї /України. Для підприємців нові реалії стали справжнім викликом.

- Пандемія коронавірусу минулого року змінила наше життя. Ми зіткнулися з обмеженнями, які вплинули на всі сфери. Підприємці вимушені були швидко переходити на інші формати роботи, приймати швидкі рішення. Карантин паралізував ділову активність не тільки в Мелітополі, а й по всій країні. Для підприємців це випробування ускладнювалось і без того непростою економічною ситуацією. Для бізнесу це мало страшні наслідки. Потрібно було розуміти, як рятувати колективи, виплачувати заробітну плати, як утримати бізнес на плаву та не закрити його. Ми не мали змоги наживо спілкуватись. Вакцинація врятувала ситуацію, проте і тут були складнощі, оскільки не всі колективи бажали вакцинуватись, - зазначила перший заступник Мелітопольського міського голови.

В рамках круглого столу представниці бізнесу жваво обговорювали актуальну епідемічну ситуацію, стан вакцинації населення від ковіду, розказали про проблеми, з якими зіткнулись підприємці в умовах карантину. Всі учасники заходу мали змогу отримати відповіді на актуальні питання.

 

Також за темою

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблими через ворожий удар по Вільнянську.Читати далі

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблим...

Невимовний біль. Співчуття сімʼям загиблих.
Відзначаємо День Конституції УкраїниЧитати далі

Відзначаємо День Конституції України

У часи випробувань, коли наша країна бореться за свою незалежність, Конституція залишається маяком, що вказує нам шлях до справедливості і свободи.&nb...
Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег ГончаренкоЧитати далі

Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег Гончаренко

Пішов у вічність почесний громадянин Мелітополя, поет, прозаїк, публіцист, перекладач, краєзнавець та громадський діяч Олег Гончаренко.