Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Мелітопольські підприємства співпрацюватимуть з Ірландією

9
1048

Мелітополь продовжує налагоджувати економічні зв'язки з іноземними партрнерами. Протягом трьох днів у нашому місті перебувають експерт проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України» (USAID ERA) Томас О'Калаган та представник компанії Distag (Ірландія) Джо Дікон. З Мелітопольським міським головою Іваном Федоровим та його першим заступником Іриною Рудаковою вони обговорили перспективи співпраці машинобудівних підприємств міста з компанією Distag, що обслуговує сектор сільськогосподарських машин та будівельного обладнання запчастинами і компонентами.

Мелітопольський міський голова Іван Федоров зазначив, що одним з ключових запитів громадян сьогодні є потреба у створенні робочих місць. І тут допомога партнерів Мелітополю неоціненна.

- Ми дякуємо проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України» за те, що ви допомагаєте нашим підприємствам виходити на міжнародні ринки. Ми чітко розуміємо, що одна з ключових проблем українського бізнесу — це орієнтування експорту на країни ближнього зарубіжжя. Сьогодні ж перед нами стоїть задача виходити на європейські ринки. І тут допомога іноземних партнерів вкрай важлива, - зазначив Іван Федоров.

Протягом трьох днів представники ірландської компанії Distag та проєкту USAID ERA відвідали декілька машинобудівних підприємств Мелітополя, аби оцінити виробничі потужності для розміщення замовлень. І перших домовленостей вже досягнуто. А це значить, що мелітопольські підприємства зможуть не тільки налагодити економічні зв'язки з іноземними партнерами, а й збільшити обсяг експортованої продукції.

 

 

Також за темою

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблими через ворожий удар по Вільнянську.Читати далі

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблим...

Невимовний біль. Співчуття сімʼям загиблих.
Відзначаємо День Конституції УкраїниЧитати далі

Відзначаємо День Конституції України

У часи випробувань, коли наша країна бореться за свою незалежність, Конституція залишається маяком, що вказує нам шлях до справедливості і свободи.&nb...
Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег ГончаренкоЧитати далі

Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег Гончаренко

Пішов у вічність почесний громадянин Мелітополя, поет, прозаїк, публіцист, перекладач, краєзнавець та громадський діяч Олег Гончаренко.