Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Відбулась презентація молодіжної збірки поезії

8
794

3 грудня на базі молодіжного центру «People.ua» в рамках міського молодіжного літературного конкурсу відбулась презентація збірки поезії «#між_рядків».

Конкурс було проведено задля пошуку та підтримки творчої і літературно-обдарованої молоді міста, популяризації живого українського слова, літератури рідного краю.

В збірку увійшли 127 віршів та 11 прозових творів 18 кращих представників молоді міста та району віком від 14 до 35 років.

На презентації учасники декламували власні вірші, розповідали, що надихало їх на написання творів, слухали рецензії членів журі та проводили вечір у неформальній мистецькій атмосфері.

Результатом презентації стало планування літературного вечора у січні. Тож запрошуємо долучитися активну молодь Мелітополя та району до молодіжної літературної спільноти.

 

 

Також за темою

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблими через ворожий удар по Вільнянську.Читати далі

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблим...

Невимовний біль. Співчуття сімʼям загиблих.
Відзначаємо День Конституції УкраїниЧитати далі

Відзначаємо День Конституції України

У часи випробувань, коли наша країна бореться за свою незалежність, Конституція залишається маяком, що вказує нам шлях до справедливості і свободи.&nb...
Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег ГончаренкоЧитати далі

Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег Гончаренко

Пішов у вічність почесний громадянин Мелітополя, поет, прозаїк, публіцист, перекладач, краєзнавець та громадський діяч Олег Гончаренко.