Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Військовослужбовці приймають вітання з 30-ою річницею Збройних Сил України

8
1227

Сьогодні Україна відзначає День Збройних Сил. З 30-ою річницею ЗСУ військовослужбовців військових частин А3840 та А2708 вітали Мелітопольський міський голова Іван Федоров та голова Мелітопольської районної державної адміністрації Ігор Судаков.

Мелітопольський міський голова Іван Федоров зазначив, що має за честь вітати військовослужбовців.

- Закон “Про Збройні Сили України” був прийнятий у незалежній Україні одним з перших. Цього року ми відзначаємо 30-у річницю Збройних Сил. Проте тільки у 2014 році всі ми зрозуміли, що таке армія і яке значення вона має у нашому житті. Я безмежно вдячний військовослужбовцям за те, що ви оберігаєте територіальну цілісність нашої держави, робите все задля того, щоб ми жили під вільним небом. Я вдячний керівництву військової частини за дружні відносини, за те, що ми завжди прийдемо один одному на допомогу. Бо в нас одна мета: аби в нашій державі та нашому місті жилося безпечно, - привітав військовослужбовців Іван Федоров.

За успіхи у бойовій підготовці, високу професійну майстерність, сумлінне виконання конституційного обов’язку із захисту України, її незалежності і територіальної цілісності та з нагоди відзначення 30-річчя від дня створення Збройних Сил України почесними грамотами виконавчого комітету Мелітопольської міської ради були нагороджені капітан Світлана Мойчук - начальник метеорологічної служби військової частини А3840; капітан Михайло Менчук - начальник служби пожежної безпеки військової частини А3840; працівник Збройних сил України Іван Кулиниченко; майор Ігор Кузнєцов - заступник командира військової частини А2708 з матеріально-технічного забезпечення; майор Віталій Ларкін - заступник командира військової частини А2708 з морально-психологічного забезпечення.

З професійним святом військовослужбовців привітав також голова Мелітопольської райдержадміністрації Ігор Судаков. Він акцентував на тому, що Збройні Сили України - це сила і міць нашої держави, захист кордонів, громадян та незалежності.

- Вже котрий рік ви своїм професіоналізмом, хоробрістю, самовідданістю показуєте всій світовій спільноті, що українська армія міцна, потужна, віддана своїй країні та громадянам. Сьогодні ми також згадуємо тих героїв, які віддали життя, виконуючи свій професійний обов'язок. Пам'ять про них назавжди вписана в історію нашої країни!

Ігор Судаков побажав захисникам і захисницям міцного здоров'я, сил, наснаги та дорогоцінного миру.

Подяки голови МРДА були вручені капітану Віталію Попову, старшому лейтенанту Віталію Дерев'янко, капітану Максиму Живиці, старшому лейтенанту В'ячеславу Добржанському.

Після урочистого привітання військовослужбовців військових частин А3840 та А2708 Мелітопольський міський голова Іван Федоров та голова Мелітопольської райдержадміністрації Ігор Судаков взяли участь у покладанні квітів до меморіалу трагічно загиблим членам екіпажу Іл-76.

Привітання з нагоди 30-річчя ЗСУ також приймали захисники, що проходять війському службу у Мелітопольському районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки та військовій частині А7281. Зі знаменною датою їх вітав заступник Мелітопольського міського голови Михайло Семікін. 

Медалями “За службу Україні” були нагороджені майор Вадим Вертелецький - заступник начальника територіального центру комплектування та соціальної підтримки - начальник відділення рекрутингу та комплектування Мелітопольського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки; сержант Віталій Блінов — головний сержант роти охорони Мелітопольського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки; сержант Олександр Котов — головний сержант 115-го окремого батальйону територіальної оборони; молодший лейтенант Володимир Малахов — командир 1-го стрілецького взводу 1-ої стрілецької роти 115-го окремого батальйону територіальної оборони.

Почесні грамоти виконавчого комітету Мелітопольської міської ради отримали: молодший сержант Руслан Діденко — інструктор відділення рекрутингу та комплектування Мелітопольського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки; старший солдат Роман Коваленко — спеціаліст-оператор служби охорони державної таємниці Мелітопольського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки; старший солдат Оксана Угненко — старший стрілець 3-го відділення охорони 1-го взводу охорони роти охорони Мелітопольського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Подяки виконавчого комітету були оголошені: майору Олексію Коцилу — командиру 1-ої стрілецької роти 115-го окремого батальйону територіальної оборони; майору Святославу Хоренку — заступнику командира 115-го окремого батальйону територіальної оборони; солдату Максиму Жаринову — стрільцю 1-го стрілецького відділення 1-го стрілецького взводу 1-ої стрілецької роти 115-го окремого батальйону територіальної оборони.

 

 

 

Також за темою

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблими через ворожий удар по Вільнянську.Читати далі

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблим...

Невимовний біль. Співчуття сімʼям загиблих.
Відзначаємо День Конституції УкраїниЧитати далі

Відзначаємо День Конституції України

У часи випробувань, коли наша країна бореться за свою незалежність, Конституція залишається маяком, що вказує нам шлях до справедливості і свободи.&nb...
Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег ГончаренкоЧитати далі

Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег Гончаренко

Пішов у вічність почесний громадянин Мелітополя, поет, прозаїк, публіцист, перекладач, краєзнавець та громадський діяч Олег Гончаренко.