Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

У медмістечку перевірили готовність до застосування джерел альтернативного електропостачання у разі його аварійного відключення

8
935

У закладах охорони здоровʼя Мелітополя провели позапланові перевірки щодо готовності до застосування джерел альтернативного електропостачання у разі його аварійного відключення. Чіткість та оперативність дій персоналу у разі виникнення такої позаштатної ситуації перевіряли у лікарні невідкладних станів, пологовому будинку та ковідному шпиталі.

За легендою, у медичних закладах під час аварійного відключення електропостачання при переході на автоматичне безперебійне живлення не спрацював дизель-генератор. Медичний персонал оперативно повідомив про проблему Мелітопольському районному управлінню ГУ ДСНС України у Запорізькій області, диспетчерському центру виконкому та екстренним службам міста. Протягом декількох хвилин бійці ДСНС доставили на місце дизель-генератор необхідної потужності, аби забезпечити безперебійне електропостачання, доки не буде вирішена проблема з наявним автономним джерелом безперебійного електроживлення.

Зазначимо, що покроковий алгоритм дій щодо забезпечення закладів охорони здоров’я перевірявся саме в тих лікарнях, де наявні відділення/палати інтенсивної терапії, а також надають допомогу пацієнтам з гострою респіраторною хворобою СОVID-19.

Також за темою

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблими через ворожий удар по Вільнянську.Читати далі

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблим...

Невимовний біль. Співчуття сімʼям загиблих.
Відзначаємо День Конституції УкраїниЧитати далі

Відзначаємо День Конституції України

У часи випробувань, коли наша країна бореться за свою незалежність, Конституція залишається маяком, що вказує нам шлях до справедливості і свободи.&nb...
Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег ГончаренкоЧитати далі

Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег Гончаренко

Пішов у вічність почесний громадянин Мелітополя, поет, прозаїк, публіцист, перекладач, краєзнавець та громадський діяч Олег Гончаренко.