Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Працівників прокуратури привітали із професійним святом

8
1054

Сьогодні, 1 грудня, в Україні відзначається День працівників прокуратури. З професійним святом колектив Мелітопольської окружної прокуратури привітали Мелітопольський міський голова Іван Федоров та голова Мелітопольської районної державної адміністрації Ігор Судаков.

Керівник Мелітопольської окружної прокуратури Ігор Білоусов зазначив, що сьогодні органи прокуратури України відзначають своє 30-річчя. Протягом останнього року органи прокуратури були у стадії реформування.

- На сьогодні реформа завершена, за її результатами поліпшено наше матеріально-технічне забезпечення, зросли заробітні плати, поліпшені умови праці. Від себе особисто та прокурора Запорізької області хочу подякувати кожному з вас за особистий внесок у результати нашої роботи. Зі святом вас! - звернувся до колективу Ігор Білоусов.

Мелітопольський міський голова Іван Федоров привітав працівників Мелітопольської окружної прокуратури із професійним святом та зауважив: за 30 років відомство пережило декілька реформ та перетворень, проте незмінним залишається одне — працівники прокуратури завжди стоять на захисті прав нашої держави та громадян.

- Між органами місцевої влади та прокуратури є тісна взаємодія — ви допомагаєте нам працювати краще, відстоюєте інтереси громадян. Разом ми робимо одну велику справу — робимо нашу державу кращою! - зазначив Іван Федоров та побажав колективу впевненості у завтрашньому дні, здоров'я, стабільності, достойної оплати праці та сімейного благополуччя.

За сумлінну плідну працю, високий професіоналізм та вагомий особистий внесок у розбудову правової держави почесними грамотами виконавчого комітету Мелітопольської міської ради були нагороджені прокурори Мелітопольської окружної прокуратури Наталія Неровна, Денис Навка, Євгенія Чарушина, Ірина Лисенко.

Зі словами подяки до колективу Мелітопольської окружної прокуратури звернувся і голова Мелітопольської районної державної адміністрації Ігор Судаков.

- Робота прокуратури для держави є дуже цінною, оскільки саме її працівники захищають законність та принципи верховенства права. Від вашої професійності та принциповості залежить довіра суспільства до правоохоронних органів. Бажаю вам мудрості у прийнятті рішень та підтримки з боку держави та громадян! - привітав працівників прокуратури Ігор Судаков.

Подяки голови Мелітопольської районної державної адміністрації були оголошені прокурору Мелітопольської окружної прокуратури Максиму Широкову, прокурору Якимівського відділу Мелітопольської окружної прокуратури Дар'ї Дущак та прокурору Приазовського відділу Мелітопольської окружної прокуратури Олександру Богуну.

Вітали колег з професійним святом і представники силових структур — голова Мелітопольського міськрайонного суду Ігор Бахаєв, начальник Мелітопольського районного управління ГУ ДСНС України у Запорізькій області Дмитро Кучерков, керівництво Мелітопольського відділу УСБУ у Запорізькій області.

Також за темою

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблими через ворожий удар по Вільнянську.Читати далі

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблим...

Невимовний біль. Співчуття сімʼям загиблих.
Відзначаємо День Конституції УкраїниЧитати далі

Відзначаємо День Конституції України

У часи випробувань, коли наша країна бореться за свою незалежність, Конституція залишається маяком, що вказує нам шлях до справедливості і свободи.&nb...
Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег ГончаренкоЧитати далі

Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег Гончаренко

Пішов у вічність почесний громадянин Мелітополя, поет, прозаїк, публіцист, перекладач, краєзнавець та громадський діяч Олег Гончаренко.