Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Працівники соціальної сфери приймали вітання з нагоди професійного свята

12
907

7 листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери. З прийдешнім професійним святом соціальних працівників міста вітала перший заступник Мелітопольського міського голови Ірина Рудакова.

Вітання від міської влади приймали дружні колективи управління соціального захисту населення та Центру надання соціальних послуг та медичної реабілітації.

Перший заступник Мелітопольського міського голови Ірина Рудакова зазначила, що працівники соціальної сфери — саме ті, що цілком віддані своїй справі.

- Ви першими стикаєтесь з проблемами наших громадян та першими приходите на допомогу. Щиро дякую вам за нелегку працю, за щиру душу та відкрите сердце! Від імені Мелітопольського міського голови вітаю ваш колектив з професійним святом. Бажаю, щоб мешканці нашого міста були завжди соціально захищеними, щоб вони якнайменше потрапляли у складні життєві обставини! Бажаю вашим сім'ям тепла та доброти, і звичайно — міцного здоров'я, - привітала з професійним святом соціальних працівників Ірина Рудакова.

Представникам колективів були вручені почесні грамоти виконавчого комітету за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у забезпечення реалізації державної політики у сфері соціального захисту населення і з нагоди відзначення Дня працівника соціальної сфери. Подяки соцпрацівники також отримали від начальника управління соціального захисту населення Ірини Донець та директора Центру надання соціальних послуг та медичної реабілітації Тетяни Чорної.

Також за темою

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблими через ворожий удар по Вільнянську.Читати далі

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблим...

Невимовний біль. Співчуття сімʼям загиблих.
Відзначаємо День Конституції УкраїниЧитати далі

Відзначаємо День Конституції України

У часи випробувань, коли наша країна бореться за свою незалежність, Конституція залишається маяком, що вказує нам шлях до справедливості і свободи.&nb...
Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег ГончаренкоЧитати далі

Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег Гончаренко

Пішов у вічність почесний громадянин Мелітополя, поет, прозаїк, публіцист, перекладач, краєзнавець та громадський діяч Олег Гончаренко.