Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

З 11 жовтня 2021 року закладам загальної середньої та позашкільної освіти Мелітополя рекомендовано перейти на дистанційне навчання

9
4367

У зв’язку з визначенням на території Запорізької області «помаранчевого» рівня епідемічної небезпеки відповідно до протоколу засідання регіональної комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Запорізької області від 06.10.2021 № 27 та згідно з даними, розміщеними на офіційному вебсайті Міністерства охорони здоров’я України, відповідно до пункту 32 постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236, довідки відділу охорони здоровʼя Мелітопольської міської ради Запорізької області від 07.10.2021 № 01-15/130 «Про стан захворюваності на коронавірусну хворобу СОVID-19 у м. Мелітополі» та з метою стабілізації у місті Мелітополі рівня захворюваності на  СОVID-19 за рахунок розриву ланцюга епідемічного процесу вирішили:

1. Управлінню культури та молоді Мелітопольської міської ради Запорізької області:

- організувати роботу закладів позашкільної освіти, закладів клубного типу (заняття в колективах) за дистанційною формою навчання;

- закладам культури (бібліотекам та музею) проводити обслуговування відвідувачів за попереднім записом та організувати очікування надання послуг відвідувачам поза межами закладу.

2. Рекомендувати релігійним організаціям міста Мелітополя:

- обмежити доступ мешканців міста до участі у богослужіннях;

- максимально проводити богослужіння у режимі «онлайн».

3. Рекомендувати закладам загальної середньої та позашкільної освіти міста Мелітополя розглянути на педагогічній раді питання щодо:

- організації освітнього процесу, починаючи з 11.10.2021, з використанням технологій дистанційного навчання за дистанційною формою;

- перенесення осінніх канікул на інший термін: з 18.10.2021 по 24.10.2021.

4. Комунальним установам «Інклюзивно-ресурсний центр» та «Інклюзивно-ресурсний центр № 2» Мелітопольської міської ради Запорізької області організувати роботу в онлайн-режимі.

5. Закладам дошкільної освіти продовжити проведення освітнього процесу за очною формою навчання.

6. Управлінню фізичної культури та спорту Мелітопольської міської ради Запорізької області:

- організувати проведення навчально-тренувальних занять в ДЮСШ за дистанційною формою навчання;

- припинити проведення міських фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів;

- забезпечити проведення офіційних спортивних заходів без глядачів, крім, включених до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України, за умови дотримання учасниками таких заходів відповідних санітарних і протиепідемічних заходів та здійснення обов’язкового щоденного контролю за станом здоров’я учасників.

 

 

Також за темою

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблими через ворожий удар по Вільнянську.Читати далі

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблим...

Невимовний біль. Співчуття сімʼям загиблих.
Відзначаємо День Конституції УкраїниЧитати далі

Відзначаємо День Конституції України

У часи випробувань, коли наша країна бореться за свою незалежність, Конституція залишається маяком, що вказує нам шлях до справедливості і свободи.&nb...
Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег ГончаренкоЧитати далі

Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег Гончаренко

Пішов у вічність почесний громадянин Мелітополя, поет, прозаїк, публіцист, перекладач, краєзнавець та громадський діяч Олег Гончаренко.