Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Музей запрошує на тематичну виставку “Золоті скарби Мелітопольщини”

8
949

Лише два дні – 25-26 вересня – в рамках святкування 237-ї річниці заснування Мелітополя та 100-річчя Мелітопольського міського краєзнавчого музею відбудеться тематична виставка «Золоті скарби Мелітопольщини»!

З 9.00 до 16.00 всі охочі матимуть можливість доторкнутись до історії, дізнатись багато нового та цікавого про археологічні розкопки та випадкові знахідки, побачити старовинні прикраси, знайдені на території Мелітопольщини, зокрема – зі знаменитого на увесь світ Мелітопольського скіфського кургану, знахідки з якого лягли в основу Музею історичних коштовностей України – і отримаєте ще один привід пишатися своєю маленькою Батьківщиною!

Вартість вхідного квитка у ці дні: дорослий – 40 гривень, дитячий та пільговий – 20 гривень. Телефон для довідок: 44-45-14 або 096-177-97-14.

Також за темою

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблими через ворожий удар по Вільнянську.Читати далі

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблим...

Невимовний біль. Співчуття сімʼям загиблих.
Відзначаємо День Конституції УкраїниЧитати далі

Відзначаємо День Конституції України

У часи випробувань, коли наша країна бореться за свою незалежність, Конституція залишається маяком, що вказує нам шлях до справедливості і свободи.&nb...
Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег ГончаренкоЧитати далі

Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег Гончаренко

Пішов у вічність почесний громадянин Мелітополя, поет, прозаїк, публіцист, перекладач, краєзнавець та громадський діяч Олег Гончаренко.