Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Молоді міста розповіли про працевлаштування в Мелітополі

8
726

Вчора, 9 вересня, в міському парку культури та відпочинку ім. М. Горького відбулася знакова подія для молоді Мелітополя — діловий саміт “Get higher together”. Учнів випускних класів міських шкіл та студентів перших курсів вищих навчальних закладів ознайомили з перспективою працевлаштування в Мелітополі.

Учасники заходу мали змогу особисто поспілкуватися з представниками найбільших підприємств міста, які готові брати на роботу молодь без досвіду. Школярі та студенти більше дізналися про тонкощі роботи в логістиці, торгівлі, аграрній та інших сферах.

Далі гостей заходу чекала панельна дискусія з представниками влади, бізнесу та громадськості. Відповідали на питання молоді та ділилися з ними своїм досвідом заступник Мелітопольського міського голови Михайло Семікін, керівниця ГО “Патріот” Ольга Леонтьєва та представниця ТОВ "Хегельманн Транспорте Юкрейн” Ірина Перебийніс.

— Молодь — це основна критична маса, основний соціальний капітал будь-яких змін. Саме молодь є тим сегментом, який має стати двигуном для цих змін. Молодість — це час можливостей, коли є сили, є енергія, бажання рухатися далі. Наше спільне завдання полягає в тому, щоб створити умови для реалізації цих можливостей, і вони сьогодні є, — зазначив Михайло Семікін.

Заступник міського голови додав, що найголовнішою рисою, якою мають володіти молоді люди для влаштування на хорошу роботу, є вміння швидко освоювати інформацію. Недостатньо володіти лише якимись конкретними вміннями та навичками, бо світ настільки швидко змінюється, що завтра вони вже будуть просто неактуальні.

 

 

Також за темою

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблими через ворожий удар по Вільнянську.Читати далі

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблим...

Невимовний біль. Співчуття сімʼям загиблих.
Відзначаємо День Конституції УкраїниЧитати далі

Відзначаємо День Конституції України

У часи випробувань, коли наша країна бореться за свою незалежність, Конституція залишається маяком, що вказує нам шлях до справедливості і свободи.&nb...
Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег ГончаренкоЧитати далі

Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег Гончаренко

Пішов у вічність почесний громадянин Мелітополя, поет, прозаїк, публіцист, перекладач, краєзнавець та громадський діяч Олег Гончаренко.