Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Мелітопольська молодь взяла участь у воркшопі «Молодь 2035»

0
165

 «Молодь 2035» - це серія воркшопів, які дозволяють проаналізувати поточний стан різних сфер молодіжної політики для врахування цих даних під час розробки Концепції Державної цільової соціальної програми «Молодь України» на 2026-2030 рр.

Організаторами заходів є Рада з молодіжних питань при Президентові України у тісній співпраці з Міністерством молоді та спорту України, у партнерстві з ГО «Могилянська Стратегічна Агенція» та за фінансової підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», який фінансується урядами Великої Британії, Естонії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії та Швеції ; Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ); проєкту UNDP в Україні «Підтримка громадянського суспільства та молоді», що реалізовується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії; Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках програми «Відповідальна та підзвітна політика в Україні (U-RAP), що виконується Національним Демократичним Інститутом; а також проєкту EU4Youth IV, що співфінансується Європейським Союзом та урядом Федеративної Республіки Німеччина.

«Молодь 2035» – це впевнений крок до участі у спільнотворенні молодіжної політики України, який лежить в основі міжнародного принципу «жодних рішень для молоді без молоді». 

Пишаємось нашою молоддю, яка творить Україну вже зараз!

Також за темою

Відзначаємо День Конституції УкраїниЧитати далі

Відзначаємо День Конституції України

У часи випробувань, коли наша країна бореться за свою незалежність, Конституція залишається маяком, що вказує нам шлях до справедливості і свободи.&nb...
Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег ГончаренкоЧитати далі

Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег Гончаренко

Пішов у вічність почесний громадянин Мелітополя, поет, прозаїк, публіцист, перекладач, краєзнавець та громадський діяч Олег Гончаренко.
Обирай посаду та підрозділ у військуЧитати далі

Обирай посаду та підрозділ у війську

Обрати актуальну вакансію у Збройних Силах України можна на платформі з працевлаштування Lobby X.