Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Черешнево по всій Україні (ВІДЕО)

0
150

Понад 10 років у червні мелітопольців і гостей міста збирав яскравий фестиваль «Черешнево». Ця ягода – символ Мелітополя, а для містян, які через війну змушені були покинути домівки, вона стала тепер і символом колишнього мирного життя. 

Але навіть у важкі часи мелітопольці продовжують святкувати "Черешнево", збираючись разом у нових містах, де вони знайшли прихисток. 
У центрах «Мелітополь Саме тут» у Запоріжжі, Києві, Дніпрі та Львові сьогодні було море черешень та посмішок, а також: частування варенням, квести, шоу-програма «Черімен і Черівумен повертаються», майстер-класи та подарунки.

 У ці дні черешня об’єднує нас, нагадує про спільне минуле і спонукає мріяти про світле майбутнє. Бо мелітопольці знають, що де б вони були, їхнє серце завжди буде там, де стигнуть найсмачніші у світі черешні!

Також за темою

Відзначаємо День Конституції УкраїниЧитати далі

Відзначаємо День Конституції України

У часи випробувань, коли наша країна бореться за свою незалежність, Конституція залишається маяком, що вказує нам шлях до справедливості і свободи.&nb...
Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег ГончаренкоЧитати далі

Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег Гончаренко

Пішов у вічність почесний громадянин Мелітополя, поет, прозаїк, публіцист, перекладач, краєзнавець та громадський діяч Олег Гончаренко.
Обирай посаду та підрозділ у військуЧитати далі

Обирай посаду та підрозділ у війську

Обрати актуальну вакансію у Збройних Силах України можна на платформі з працевлаштування Lobby X.