Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Ukraine Recovery Conference 2024 - про безпеку, економічну спроможність та енергетичну стійкість України.

0
146

Тиждень, що минає, ознаменувався проведенням Ukraine Recovery Conference 2024 - конференції з відновлення України в Берліні. Від Запорізького регіону до роботи URC2024 долучилися голова Запорізької ОДА Іван Федоров та секретарка Запорізької міської ради Регіна Харченко. 

– Ми маємо зробити все можливе і неможливе для того, щоб зберегти наявну генерацію та по максимуму відновити втрачене. Відбудоване в Україні зараз, відремонтоване, захищене буде подвійним результатом – буде слугувати Україні та Європі як енергооснова протягом наступних десятиліть, а також буде доказом того, що арсенал росії не збереже таку зброю, як блекаут, – відзначив Президент України Володимир Зеленський.

Голова Запорізької ОДА Іван Федоров на теренах конференції провів зустрічі з дипломатами, представниками бізнесу, меценатами, громадськими діячами з багатьох країн. 

Делегація Запорізької області представила на конференції 51 проєкт, що потребує міжнародної підтримки та інвестицій. Основні з них – у сфері безпеки та оборони, когенерації та енергетики, транспорту і логістики, розвитку агропромислового сектору, а також проєкти соціального спрямування. 

Серед реальних результатів - домовленість з UNICEF про виділення понад 3  мільйонів доларів комунальним підприємствам регіону задля реалізації важливих проєктів. А також домовленості з міжнародними партнерами про підтримку енергетичної системи Запорізької області, надання авто спецпризначення, допомогу в реконструкції шкільних укриттів, втілення спільних проєктів з водо- та теплопостачання, встановлення партнерських відносин з регіонами Італії та Німеччини. 

– Слоган Берлінської конференції – «Єдині у захисті, об’єднані у відновленні. Разом сильніші». Ми відчуваємо підтримку міжнародних партнерів з перших днів війни. Продовжуємо працювати та розвивати Запорізьку область. Разом переможемо! Разом відбудуємо! – підсумував Іван Федоров.

 

Також за темою

Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег ГончаренкоЧитати далі

Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег Гончаренко

Пішов у вічність почесний громадянин Мелітополя, поет, прозаїк, публіцист, перекладач, краєзнавець та громадський діяч Олег Гончаренко.
Обирай посаду та підрозділ у військуЧитати далі

Обирай посаду та підрозділ у війську

Обрати актуальну вакансію у Збройних Силах України можна на платформі з працевлаштування Lobby X.
Мелітопольська молодь взяла участь у воркшопі «Молодь 2035»Читати далі

Мелітопольська молодь взяла участь у воркшопі «Молодь ...

В Києві зібралися молоді та небайдужі люди, щоб разом визначати засади майбутньої молодіжної політики країни.