Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

У ПАРКУ ІМ. ГОРЬКОГО ВИСАДИЛИ СОСНОВУ АЛЕЮ

9
814

         Щороку у квітні проводяться загальноміські толоки, до яких долучаються комунальні служби, колективи організацій, установ, підприємств, учбових закладів, підприємці, громадські організації, активісти, небайдужі мешканці й міська влада. Це гарна традиція, що робить Мелітополь чистішим і зеленішим.

          ⁃ Кожної весни ми приділяємо увагу нашій зеленій перлині – Мелітопольському парку культури і відпочинку. На жаль, карантинні обмеження не дозволяють нам проводити великі масові заходи з благоустрою. Тому сьогодні ми зібралися у невеликому складі, щоб разом висадити прекрасну соснову алею і започаткувати ще одну гарну традицію – щороку весною і восени додавати до зелених легенів міста хоча б по сотні молодих дерев, - зазначив Мелітопольський міський голова Іван Федоров.

           Директор ДП «Мелітопольське лісомисливське господарство» Мирослав Полуліх підкреслив, що  такі заходи вкрай важливі для міста і дуже добре, що міська влада підтримує такі акції та бере в них участь.

            Загалом 24 квітня було висаджено 100 соснових дерев, що створили цілу соснову алею.

Також за темою

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблими через ворожий удар по Вільнянську.Читати далі

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблим...

Невимовний біль. Співчуття сімʼям загиблих.
Відзначаємо День Конституції УкраїниЧитати далі

Відзначаємо День Конституції України

У часи випробувань, коли наша країна бореться за свою незалежність, Конституція залишається маяком, що вказує нам шлях до справедливості і свободи.&nb...
Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег ГончаренкоЧитати далі

Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег Гончаренко

Пішов у вічність почесний громадянин Мелітополя, поет, прозаїк, публіцист, перекладач, краєзнавець та громадський діяч Олег Гончаренко.