Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Запрошуємо взяти участь у “Зимових перегонах “Fun Run”

9
1638

 

25 грудня 2021 року у сквері Дружби народів відбудуться традиційні міські змагання з легкої атлетики  “Зимові перегони “Fun Run” на дистанції 2022 метри.

До участі у заході запрошуються всі бажаючі, любителі оздоровчого бігу та скандинавської ходьби. Кожний учасник обов'язково повинен мати новорічний аксесуар - новорічна шапка, рукавиці, шарф, борода, іграшка та інше.Родині учасників бажано мати єдину спортивну форму.

Схема маршруту: старт - фініш сумісний, напрямок бігу по бульвару 30-річчя Перемоги до повороту на вулицю Казарцева та в зворотньому напрямку до перехрестя проспекту 50-річчя Перемоги з бульваром 30-річчя Перемоги. Маршрут кільцевий, Довжина дистанції 2022 метри. Переможці та призери будуть визначені в особистому заліку серед чоловіків та жінок окремо та нагороджені грамотами і медалями. Також, встановлені призи в номінаціях: “Наймолодший учасник”, “Найстарший учасник”, “Спортивна родина”, “Велика сім'я”, “Спортивна династія”, “Кращий костюм”. Всі учасники отримують запрошення на безкоштовні заняття у спортзал “Сфера-Джим”, а переможці на три безкоштовних тренування та один місяць.

Програма змагань:

10:00 - 10:50 - реєстрація учасників змагань на старті;

11:00 - урочисте відкриття у сквері Дружби народів;

11:15 - старт;

12:00 - нагородження переможців та призерів.

Змагання будуть проходити з дотриманням протиепідемічних заходів.

 

 

Також за темою

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблими через ворожий удар по Вільнянську.Читати далі

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблим...

Невимовний біль. Співчуття сімʼям загиблих.
Відзначаємо День Конституції УкраїниЧитати далі

Відзначаємо День Конституції України

У часи випробувань, коли наша країна бореться за свою незалежність, Конституція залишається маяком, що вказує нам шлях до справедливості і свободи.&nb...
Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег ГончаренкоЧитати далі

Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег Гончаренко

Пішов у вічність почесний громадянин Мелітополя, поет, прозаїк, публіцист, перекладач, краєзнавець та громадський діяч Олег Гончаренко.