Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Ірина Щербак: про вакцинацію працівників закладів освіти Мелітополя

13
1119

Начальник управління освіти Мелітопольської міської ради Ірина Щербак розповіла про процес вакцинації освітян.

Нагадаємо, згідно з методичними рекомендаціями при 80 % вакцинованих працівників заклади освіти продовжать очне навчання дітей навіть у “червоній” карантинній зоні. Тому саме від активності колективів навчальних закладів сьогодні залежить, будуть діти навчатися очно чи дистанційно при погіршенні епідситуації.

- Вчителі — люди відповідальні. Ми розуміємо: вакцинувавшись, ми відповідаємо за своє здоров'я та здоров'я своїх близьких. Плюс, це допоможе сформувати колективний імунітет.

Є в нас і особиста відповідальність. Дуже важко, коли в твоєму колективі та в оточенні є люди, які не зуміли подолати ковід, або не змогли відновитися після нього. В колективі управління освіти були люди, які померли через ковід та ті, хто після ковіду не зміг продовжити працювати. Це дуже страшно, тому я звертаюсь до всіх мешканців міста і до педагогічних колективів з проханням бути активними та вакцинуватись. Від цього залежить наше здоров'я та здоров'я наших близьких, - наголосила начальник управління освіти Мелітопольської міської ради Ірина Щербак.

На сьогодні в Мелітополі вакціновались 44 % працівників закладів освіти. На 100 % вакцинований апарат управління освіти. Щодо темпів — 100-150 працівників щодня отримають щеплення за графіком.

Визначились сьогодні і лідери вакцинації, які подолали 50 %-й бар'єр. Це колективи спеціалізованої школи № 23, дитячих садків №№ 1, 46, 99. Планується, що до 1 вересня 80 % працівників закладів освіти (вчителі та технічний персонал) будуть вакциновані першою дозою.

 

Також за темою

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблими через ворожий удар по Вільнянську.Читати далі

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблим...

Невимовний біль. Співчуття сімʼям загиблих.
Відзначаємо День Конституції УкраїниЧитати далі

Відзначаємо День Конституції України

У часи випробувань, коли наша країна бореться за свою незалежність, Конституція залишається маяком, що вказує нам шлях до справедливості і свободи.&nb...
Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег ГончаренкоЧитати далі

Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег Гончаренко

Пішов у вічність почесний громадянин Мелітополя, поет, прозаїк, публіцист, перекладач, краєзнавець та громадський діяч Олег Гончаренко.