Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Волонтери розвозять ветеранам продуктові набори

8
906

     За зверненням народного депутата України Сергія Мінько та за підтримки Мелітопольського міського голови Івана Федорова до Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 8400 мешканців Мелітополя отримають продуктові набори. Яким категоріям громадян вони будуть доставлені, розповіла перший заступник Мелітопольського міського голови Ірина Рудакова.

     В рамках міської програми «Соціальна підтримка громадян Мелітополя» в 2021 році щорічну разову грошову допомогу у розмірі 1000 грн. до 9 травня отримали учасники бойових дій та особи з інвалідністю внаслідок війни періоду 1941-1945 років, які безпосередньо брали участь в бойових діях. В Мелітополі на момент здійснення виплат їх було 37.

     Крім того, за зверненням народного депутата України Сергія Мінько та за підтримки Мелітопольського міського голови Івана Федорова в рамках програми «Соціальна підтримка громадян Мелітополя» було прийнято рішення про виділення 1,9 млн грн. на надання одноразової допомоги в натуральному вигляді (продуктові набори). Цю допомогу отримають учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни, малолітні в'язні концтаборів, учасники війни, діти війни періоду Другої світової війни.

     - Після проведення процедури відкритих торгів із закупівлі продуктових наборів було укладено договір на суму 1,898,8 млн грн. Поетапна доставка продуктових наборів ветеранам додому стартувала з 29 квітня. Загалом до 9 травня їх отримають 8400 мешканців міста, - повідомила Ірина Рудакова.

Також за темою

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблими через ворожий удар по Вільнянську.Читати далі

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблим...

Невимовний біль. Співчуття сімʼям загиблих.
Відзначаємо День Конституції УкраїниЧитати далі

Відзначаємо День Конституції України

У часи випробувань, коли наша країна бореться за свою незалежність, Конституція залишається маяком, що вказує нам шлях до справедливості і свободи.&nb...
Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег ГончаренкоЧитати далі

Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег Гончаренко

Пішов у вічність почесний громадянин Мелітополя, поет, прозаїк, публіцист, перекладач, краєзнавець та громадський діяч Олег Гончаренко.