Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

До Нового року мелітопольські медики отримають премії

8
1118

Медпрацівники Центру первинної медико-санітарної допомоги та територіально-медичного об'єднання “Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги” отримають премії вже до Нового року. Мелітопольський міський голова Іван Федоров повідомив, що на ці виплати було виділено понад 5 млн грн.

Іван Федоров зазначив, що 2021 рік був дуже напружений для медичної системи. Дві тяжкі хвилі захворюваності на ковід та активна кампанія з вакцинації - медпрацівники первинної та вторинної ланок працюють без вихідних.

- Мелітополь був одним із перших міст, яке взяло на себе зобов’язання виплачувати 300 % надбавки медикам, що працюють у ковідних шпиталях, та виконав ці зобов’язання. Розуміючи ступінь навантаження не тільки на ковідні шпиталі, а й на працівників первинної ланки, ми вирішили виплатити їм заохочення. Адже саме до сімейних лікарів в першу чергу звертаються пацієнти зі своїми скаргами, проте вони, на жаль, на державному рівні не були відзначені. Наша команда прийняла рішення виділити 5 мільйонів гривень для виплати премії більше ніж 1600 працівникам медичної сфери міста, які вони отримають вже до Нового, - повідомив Мелітопольський міський голова.

Також за темою

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблими через ворожий удар по Вільнянську.Читати далі

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблим...

Невимовний біль. Співчуття сімʼям загиблих.
Відзначаємо День Конституції УкраїниЧитати далі

Відзначаємо День Конституції України

У часи випробувань, коли наша країна бореться за свою незалежність, Конституція залишається маяком, що вказує нам шлях до справедливості і свободи.&nb...
Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег ГончаренкоЧитати далі

Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег Гончаренко

Пішов у вічність почесний громадянин Мелітополя, поет, прозаїк, публіцист, перекладач, краєзнавець та громадський діяч Олег Гончаренко.