Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Керівництво міста та району вшанувало пам'ять загиблих льотчиків

5
725

     14 червня виповнюється сьома річниця трагічної втрати екіпажу Іл-76 МД, який загинув при виконанні службового обов’язку під час захисту територіальної цілісності та незалежності України.

     Пам'ять про наших мужніх льотчиків вшанували Мелітопольський міський голова Іван Федоров, голова Мелітопольської районної державної адміністрації Ігор Судаков, заступник міського голови Михайло Семікін, голова Мелітопольської районної ради Сергій Прийма,керуючий справами виконкому Христина Євтушенко, депутат Мелітопольської міської ради Максим Бєльчев, керівний та особовий склад військової частини А3840, духовенство та сім’ї загиблого екіпажу.
     Міський голова звернувся до присутніх:
     - Я добре пам'ятаю літо 2014 року і той трагічний ранок, коли ми всі дізналися про страшну трагедію. В цей день в нашому місті поселилася війна. Мелітопольці чітко усвідомили, що війна не десь далеко і в ній гинуть близькі люди. Той доблесний та відважний вчинок, який зробили члени нашого екіпажу, дніпровські десантники - приклад героїзму для всіх нас. Саме завдяки їм сьогодні ми живемо під мирним небом і дихаємо свіжим повітрям, - зазначив Іван Сергійович.
     По закінченню мітингу всі присутні поклали квіти до пам'ятного меморіалу на території військової частини А3840 та на могилу загиблого екіпажу на кладовищі "Нове".


 

Також за темою

Роковини найбільшої техногенної катастрофи – вибуху на 4-му реакторі Чорнобильської АЕС. Читати далі

Роковини найбільшої техногенної катастрофи – вибуху на...

Трагедія Чорнобиля змінила світ. Вона показала, наскільки небезпечними можуть бути технології, і яке велике значення має людська відповідальність.
Про актуальні вакансії в підзозділах ЗСУ можна дізнатися в Центрі рекрутингу української армії Читати далі

Про актуальні вакансії в підзозділах ЗСУ можна дізнатися в Ц...

За місяць до запорізького рекрутингового центру української армії звернулося більше 700 людей
Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.