Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Роковини найбільшої техногенної катастрофи – вибуху на 4-му реакторі Чорнобильської АЕС. 

3
91

26 квітня – 38 річниця катастрофи на Чорнобильській АЕС. Вшановуємо пам'ять тих, хто став жертвою цієї страшної події, та висловлюємо вдячність всім, хто ризикував власним життям, щоб врятувати інших.

Аварія спричинила катастрофічне забруднення навколишнього середовища. А місто Прип’ять й досі вважається містом-привидом непридатним до життя. І сьогодні ми згадуємо справжніх героїв, які віддали своє життя в боротьбі з радіаційною катастрофою. Їх подвиг – безсмертний!

Але країні-терористу – росії мало цих жахливих наслідків. Розпочавши у 2022 році повномасштабне вторгнення в Україну, росіяни захопили ЗАЕС та тероризують весь світ ядерною катастрофою.   рф наражає світ на нову небезпеку.

Лише завдяки мужності, самовідданості й високому професіоналізму наших героїчних Сил оборони та атомників, змогли вберегти світ від повторення ядерної трагедії у 2022 році. 

Та небезпека залишатиметься до тих пір, поки Запорізька АЕС не буде повернута під повний контроль України!

Пам'ять про подвиг мужніх ліквідаторів та всіх, чиї життя забрала аварія на ЧАЕС, керівництво Мелітопольскої міської ради вшанувало покладанням квітів.

Також за темою

Вітаємо зі святом Воскресіння Христового! Читати далі

Вітаємо зі святом Воскресіння Христового!

Мелітопольська міська рада вітає зі Світлим Христовим Воскресінням
Як вберегтися від вибухонебезпечних предметівЧитати далі

Як вберегтися від вибухонебезпечних предметів

Через збройну агресію рф Україна стала однією з найбільш забруднених вибухонебезпечними предметами країн. Як вберегтися від небезпеки
У чотирьох центрах «Мелітополь Саме тут» продовжують працювати освітні хаби Читати далі

У чотирьох центрах «Мелітополь Саме тут» продовж...

Вони створені для того, щоб надати можливість кожному юному мешканцю Мелітопольщини отримати якісну освіту, розвинути свої таланти та здібності, а так...