Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Про перенесення громадських слухань

6
2069

Мелітопольська міська рада та її виконавчий комітет інформує про громадське обговорення питань, що відносяться до спеціальних зональних погоджень в межах певної територіальної зони відповідно до вимог містобудівної документації: («Генеральний план м. Мелітополь Запорізької області», «План зонування м. Мелітополя»), затвердженої рішенням 32 сесії Мелітопольської міської ради VІІ скликання від 26.06.2017 № 7 «Про затвердження генерального плану міста Мелітополя», а саме:

«Відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (розташування будівлі ЗТП 22) по вул. Гетьмана Сагайдачного, 54/1 (замовник: ПАТ «Запоріжжяобленерго»). Містобудівне обґрунтування розроблено ФОП Абдураман Л.Ш.

«Відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (розташування будівлі ЗТП 239) по вул. Бейбулатова, 10/1 (замовник: ПАТ «Запоріжжяобленерго»). Містобудівне обґрунтування розроблено ФОП Абдураман Л.Ш.

З текстовою та графічною частинами містобудівних обґрунтувань можна ознайомитись до 26.10.2021 звернувшись на веб-сайт Мелітопольської міської ради: www.mlt.gov.ua

Зауваження та пропозиції до проекту приймаються управлінням містобудування та архітектури виконавчого комітету Мелітопольської міської ради до 26.10.2021.

Відповідно до вимог містобудівної документації, затвердженої рішенням 32 сесії Мелітопольської міської ради VІІ скликання від 26.06.2017 № 7 «Про затвердження генерального плану міста Мелітополя» пропозиції  надаються в письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця  проживання фізичної або юридичної особи, якщо вони є власниками (користувачами) земельних ділянок або об’єктів нерухомого майна, розташованих в межах цієї територіальної зони та на суміжній із визначеною зоною території і повинні  містити  обґрунтування з урахуванням  вимог законодавства, будівельних норм,  державних стандартів та правил.

УВАГА! Громадські слухання з обговорення з вищезазначених питань відбудуться 02.11.2021 в 11.00 в конференц-залі виконавчого комітету Мелітопольської міської ради по вул. Михайла Грушевського, 5».


Також за темою

Звіт управління містобудування та архітектури в галузі містобудівної діяльності за 2021 рікЧитати далі

Звіт управління містобудування та архітектури в галузі місто...

Яка робота проведена управлінням містобудування та архітектури за 2021 рік в галузі містобудівної діяльності
Містобудівні умови та обмеження 2022Читати далі

Містобудівні умови та обмеження 2022

РЕЄСТР МІСТОБУДІВНИХ УМОВ ТА ОБМЕЖЕНЬ 2022
Звіт управління містобудування та архітектури в галузі містобудівної діяльності за 4-ий квартал 2021 рокуЧитати далі

Звіт управління містобудування та архітектури в галузі міст...

Про роботу, що була проведена управлінням містобудування та архітектури за 4-ий квартал 2021 року в галузі містобудівної діяльності