Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Оголошується прийом документів на призначення стипендії Мелітопольського міського голови

6
1202

З метою підтримки та розвитку студентської (учнівської) молоді міста, її заохочення до громадської, наукової, творчої діяльності та підвищення спортивних досягнень та з нагоди відзначення Дня студента, управління культури та молоді Мелітопольської міської ради повідомляє про початок збору документів від кандидатів з числа студентів (учнів) вищих навчальних закладів, коледжів, закладів професійно-технічної освіти міста на отримання разової стипендії Мелітопольського міського голови для обдарованої молоді міста, відповідно до Положення, що додається.

Документи приймаються в друкованому та електронному вигляді за адресою: майдан Перемоги, 4 (ПК ім. Т.Г. Шевченка, каб. 16), з 25.10.2021 до 05.11.2021 email: [email protected], тема листа «Стипендія_ПІБ».

Крім того наголошуємо, що кандидати особисто приносять документи до управління культури та молоді Мелітопольської міської ради.

Також за темою

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...
Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та ЛьвовіЧитати далі

Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та Львові

Мелітопольці, які вимушено виїхали з рідного міста, можуть звернутися у відділи ЦНАП у Києві та Львові за отриманням якісних послуг