Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Створюємо ліси разом!

8
785

На виконання Указу Президента України «Про деякі заходи щодо збереження та відтворення лісів» з 01 жовтня по 31 листопада проходить Всеукраїнська акція «Створюємо ліси разом». Стартуватиме акція й у Державному підприємстві «Мелітопольське лісове господарство».

Лісівники лісгоспу спільно з народними депутатами України, представниками органів місцевого самоврядування та представниками ОТГ області планують висадити 1,5 мільйона дерев на території більш ніж 350 гектар.

Головним заходом акції є створення лісових насаджень, висадка дерев, поширення цієї теми серед усіх верств населення, аби змінити екосвідомість людей для шанобливого ставлення до природи.

Протягом акції усі охочі можуть долучитися до благородної місії створення лісів. Лісівники ДП «Мелітопольське лісове господарство» запрошують взяти участь у осінній посадці лісу! Участь у заході дозволить кожному учаснику відчути себе лісівником та внести посильний вклад у створення лісів.

Всі заходи в рамках акції проводяться з дотриманням всіх карантинних та обмежувальних заходів.

Також за темою

Захисники та мешканці Мелітопольської громади вже отримують кошти соціальної підтримкиЧитати далі

Захисники та мешканці Мелітопольської громади вже отримують ...

Захисникам та мешканцям Мелітопольської міської територіальної громади  - 169 особам, вже виплатили майже 4 млн.гривень соціальної підтримки за д...
День вишиванки - свято, що об'єднує серцяЧитати далі

День вишиванки - свято, що об'єднує серця

Вишита сорочка несе в собі потужну енергію наших предків, захищаючи нас від лихого.
До уваги ВПО, які хочуть відкрити власну справуЧитати далі

До уваги ВПО, які хочуть відкрити власну справу

Громадська організація "Агенція розвитку Мелітополя " проводить набір чоловіків та жінок ВПО для навчання: "Як відкрити власну справу&q...