Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

30 вересня — День усиновлення

8
801

У день великого християнського свята Віри, Надії, Любові та їх матері Софії в Україні відзначається День усиновлення. Служба у справах дітей Мелітопольської міської ради привітала усиновлювачів та закликала мешканців міста не боятися дарувати дітям батьківську турботу.

День усиновлення уособлює в собі приклад люблячої та міцної родини, взірець невичерпної життєвої мудрості, душевності, щирості та розуміння, безкрайньої душі та терпіння. Це свято дітей, які отримали люблячих та дбайливих батьків. Це свято дорослих, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

- Звертаємося до всіх, хто вже пройшов шлях усиновлення, до тих, хто ще обмірковує своє рішення. Усиновлення – це особлива дорога батьківства, благородна і складна, переповнена емоціями, очікуваннями, тривогами і обов'язково надбаннями і дитини, і дорослого.

Шлях батьківства не буває легким, це постійна і наполеглива праця, але й найблагородніша місія людини. Справжньою винагородою для вас будуть посмішки щасливих дітей, які даруватимуть радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні.

Сьогодні в родинах усиновлювачів міста Мелітополя зростає 106 дітей. Зберігаючи таємницю усиновлення, ми не можемо назвати прізвища цих людей, але з впевненістю можемо сказати, що завдяки їх любові, гуманності і милосердю, діти знайшли матір та батька, щасливу родину, сімейний затишок.

Щиро вітаємо усиновлювачів! Прийміть низький уклін та найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення. Щасливої долі вам, міцного здоров’я, мирного неба, здійснення мрій! - привітала усиновлювачів начальник служби у справах дітей Світлана Бойко.

У цей день ми особливо турбуємось і про тих дітей, які ще чекають на родину, котра стане для них рідною. Всіх, хто готовий подарувати їм батьківську турботу, чекаємо в службі у справах дітей Мелітопольської міської ради Запорізької області, за адресою:

м. Мелітополь, вул. Осипенко, 96, каб. № 2, тел.: 067 818 70 35.

Також за темою

Захисники та мешканці Мелітопольської громади вже отримують кошти соціальної підтримкиЧитати далі

Захисники та мешканці Мелітопольської громади вже отримують ...

Захисникам та мешканцям Мелітопольської міської територіальної громади  - 169 особам, вже виплатили майже 4 млн.гривень соціальної підтримки за д...
День вишиванки - свято, що об'єднує серцяЧитати далі

День вишиванки - свято, що об'єднує серця

Вишита сорочка несе в собі потужну енергію наших предків, захищаючи нас від лихого.
До уваги ВПО, які хочуть відкрити власну справуЧитати далі

До уваги ВПО, які хочуть відкрити власну справу

Громадська організація "Агенція розвитку Мелітополя " проводить набір чоловіків та жінок ВПО для навчання: "Як відкрити власну справу&q...