Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Мелітопольські вчителі отримали обласні премії та нагороди

9
1005

До Дня працівників освіти 35 найкращих педагогів Запорізької області отримали премії та нагороди. Серед них і вчителі об'єднаного Мелітопольського району.

Кращих представників педагогічної сфери вітали 29 вересня у концертному залі ім. Глінки голова Запорізької обласної державної адміністрації Олександр Старух та голова Запорізької обласної ради Олена Жук.

Олександр Старух подякував працівникам освіти за щоденну працю та внесок у розвиток та навчання майбутніх поколінь.

- Вітаю з цим святом освітян, вчителів та викладачів, всіх тих, на кого покладено завдання передавати майбутнім поколінням знання, навички та безцінний досвід! Сто років тому у нас ще не було такої системи освіти, яка давала можливість кожному вчитися читати та писати. А вже сьогодні у нас є декілька поколінь професійних педагогів. Я впевнений, що всі досягнення нашого регіону стали можливими і завдяки вам та вашим вихованцям. Кожен з вас дав своїм учням ті знання та досвід, які допомогли їм реалізуватися у своєму житті. Тому сьогодні хочу побажати всім міцного здоров'я в цей непростий час та лише вдячних вихованців. Зі святом! – привітав педагогів Олександр Старух.

З нагоди свята та за високі досягнення на професійній стезі кращих освітян відзначили грамотами та подяками. Серед них і освітяни об'єднаного Мелітопольського району.

Так, подяка Міністерства освіти і науки України була оголошена директору Мелітопольського ліцею-інтернату Тамарі Кондрашовій.

17 педагогів отримали щорічні обласні педагогічні премії. Серед них завідуюча еколого-натуралістичним відділом Центру позашкільної освіти Вікторія Борматова та вчитель Костянтинівського ліцею “Ерудит” Світлана Беляєва.

Пам'ятні відзнаки отримали також 5 переможців і лауреатів другого (обласного) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021», в тому числі директор Мелітопольської спеціалізованої школи № 23 Олена Тюрина та вчитель математики НВК № 16 Юлія Тонких.

Вітаємо переможців!

 

 

Також за темою

Захисники та мешканці Мелітопольської громади вже отримують кошти соціальної підтримкиЧитати далі

Захисники та мешканці Мелітопольської громади вже отримують ...

Захисникам та мешканцям Мелітопольської міської територіальної громади  - 169 особам, вже виплатили майже 4 млн.гривень соціальної підтримки за д...
День вишиванки - свято, що об'єднує серцяЧитати далі

День вишиванки - свято, що об'єднує серця

Вишита сорочка несе в собі потужну енергію наших предків, захищаючи нас від лихого.
До уваги ВПО, які хочуть відкрити власну справуЧитати далі

До уваги ВПО, які хочуть відкрити власну справу

Громадська організація "Агенція розвитку Мелітополя " проводить набір чоловіків та жінок ВПО для навчання: "Як відкрити власну справу&q...