Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

В Мелітополі пройшов п’ятий молодіжний фестиваль національний культур «ВІРА. НАДІЯ. ЛЮБОВ»

7
816

26 вересня продовженням святкування 237-річчя Мелітополя став молодіжний фестиваль національний культур «Віра. Надія. Любов».На святі були присутні заступник міського голови Михайло Семікін та президент громадської спілки «Асоціація національних меншин Запорізької області» Науфаль Хамдані. 
Фестиваль національний культур «Віра. Надія. Любов» - це свято, що єднає національні громади Мелітополя та Мелітопольського району у єдину родину, та щоразу демонструє красу та велич кожного з братніх народів.
Мелітополь – особливе місто. Тут, на перехресті культур, панує неповторна атмосфера дружби народів. Тому саме тут у 2016 році народився молодіжний фестиваль національних культур «Віра. Надія. Любов», який вже п’ять років поспіль зустрічає представників різних народів світу. Цього року гостинна таврійська земля зібрала понад тридцять кращих колективів в етнічному центрі – на фестивалі «Віра. Надія. Любов».

Заступник міського голови Михайло Семікін звернувся до гостей свята.
- Вітаю всіх присутніх з днем народження нашого рідного міста! Хочу зазначити, що на традиціях, символах і героїчних постаттях буде побудована нова і велика Україна. Бажаю, щоб в нашому місті панували віра, надія і любов, - привітав мелітопольців та гостей міста Михайло Олександрович.
Гості фестивалю мали змогу насолодитися виступами хореографичних та музичних колективів та демонстрацією різник національних культур.

Також за темою

До уваги ВПО, які мають право на допмогу, але не отримали їїЧитати далі

До уваги ВПО, які мають право на допмогу, але не отримали її

Якщо виплату допомоги на проживання не продовжено автоматично, вразливим категоріям громадян необхідно звернутися в органи соцзахисту
Вітаємо зі святом Воскресіння Христового! Читати далі

Вітаємо зі святом Воскресіння Христового!

Мелітопольська міська рада вітає зі Світлим Христовим Воскресінням
Як вберегтися від вибухонебезпечних предметівЧитати далі

Як вберегтися від вибухонебезпечних предметів

Через збройну агресію рф Україна стала однією з найбільш забруднених вибухонебезпечними предметами країн. Як вберегтися від небезпеки