Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

У Мелітополі відлунав головний концерт року

5
972

Мелітополь продовжує святкувати свій 237-й день народження. Вчора на головній сцені на вулиці Героїв України мешканці та гості міста мали змогу насолодитися концертом за участю популярних зірок та яскравим фейерверком. З Днем міста вітали радіо «П’ятниця» з ведучим Сержом Гагаріним, EL Кравчук, Kishe, TARABAROVA та Народна артистка України Тіна Кароль.

Першим на сцену вийшов EL Кравчук. Слухачам він презентував не тільки пісні з нового альбому, а й давно відомі хіти «Доля» та Hollywood у новому аранжуванні. Дякуючи мелітопольцям за теплий прийом, артист вийшов до них, аби привітати та потиснути руки. Публіка була у захваті.

Буквально вистрибнув зі сцени до слухачів і Kishe. Він порадував фанатів ліричними та динамічними піснями, а також здивував виступом у стилі реггі.

До запальних танців мешканців та гостей міста закликала TARABAROVA. «Маніфест», «Добре з тобою», «Мені казково», «Солодкі 16», «Цунамі», «Повертайся живим» та інші пісні люди співали разом з виконавицею.

І справжнім вибухом емоцій став виступ Тіни Кароль. Мелітопольській публіці вона представила у скороченому варіанті своє кібер-шоу, порадувала запальними хітами з нового альбому «Красиво» та попурі з відомих хітів. Артистка зізналася у коханні Мелітополю, дякувала міському голові Івану Федорову за гідну організацію свята та була у захваті від теплого прийому. Патріотичну пісню «Україна – це ти» багатотисячна публіка скандувала разом з Народною артисткою, після чого на сцену вийшов Мелітопольський міський голова Іван Федоров.

Мешканців та гостей міста він привітав з 237-м днем народження Мелітополя, після чого небо осяяв грандіозний салют.  

  

Також за темою

Як вберегтися від вибухонебезпечних предметівЧитати далі

Як вберегтися від вибухонебезпечних предметів

Через збройну агресію рф Україна стала однією з найбільш забруднених вибухонебезпечними предметами країн. Як вберегтися від небезпеки
У чотирьох центрах «Мелітополь Саме тут» продовжують працювати освітні хаби Читати далі

У чотирьох центрах «Мелітополь Саме тут» продовж...

Вони створені для того, щоб надати можливість кожному юному мешканцю Мелітопольщини отримати якісну освіту, розвинути свої таланти та здібності, а так...
Мелітопольці отримали допомогу від "Berlin Hands for Ukraine"Читати далі

Мелітопольці отримали допомогу від "Berlin Hands for Uk...

Благодійники до Великодня передали гуманітарний вантаж для ВПО з Мелітополя