Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Ще дві амбулаторії відкриють після капітального ремонту вже у жовтні

5
738

Вже у жовтні оновлені амбулаторії №№ 1 та 4 (на вул. М. Оратовського, 157 та проспекті Б. Хмельницького, 66 відповідно) прийматимуть пацієнтів у комфортних умовах. Капітальний ремонт тут здійснюється за кошти Уряду Німеччини через банк KfW та завдяки Українському фонду соціальних інвестицій. Як проходять завершальні роботи на одному з об'єктів, під час виїзної наради Мелітопольський міський голова Іван Федоров проінспектував разом з головним консультантом з розвитку громад Південно-Східного регіонального представництва УФСІ Галиною Ель Хатрі.

Амбулаторії №№ 1 та 4 були у числі трьох, які залишались не відремонтованими у Мелітополі. Завдяки Українському фонду соціальних інвестицій за кошти Уряду Німеччини через банк KfW тут вдалось провести капітальний ремонт.

За словами Мелітопольського міського голови Івана Федорова, 95 % робіт на об'єктах вже виконано.

- В амбулаторії на проспекті Богдана Хмельницького, 66 залишилось провести благоустрій території. Наприкінці вересня розпочнеться переїзд медичного персоналу. Раніше тут були вузькі проходи та темні кабінети. Нам вдалось не просто зробити ремонт, а повністю змінити медичний простір — створити зону очікування, розширити коридор. Тепер це будуть комфортні приміщення для роботи медперсоналу та пацієнтів, - розказав Іван Федоров.

При капітальному ремонті врахували всі вимоги безбар'єрності та пожежної безпеки. Замість решіток на вікнах тепер будуть зручні ролети, а маломобільні групи населення зможуть без проблем проїхати у будь-який кабінет та пересуватись коридором.

Амбулаторія № 4 обслуговує 9 тисяч населення. Завдяки співпраці з УФСІ за кошти Уряду Німеччини через банк KfW вдалось не тільки провести ремонт та придбати медичне обладнання, а й закупити швидкі тести на ковід. Крім того, за кошти Центру первинної медико-санітарної допомоги були закуплені меблі, техніка та медичне обладнання. Загальна вартість реалізації проєкту — майже 3,3 млн грн.

 

 

Також за темою

Як вберегтися від вибухонебезпечних предметівЧитати далі

Як вберегтися від вибухонебезпечних предметів

Через збройну агресію рф Україна стала однією з найбільш забруднених вибухонебезпечними предметами країн. Як вберегтися від небезпеки
У чотирьох центрах «Мелітополь Саме тут» продовжують працювати освітні хаби Читати далі

У чотирьох центрах «Мелітополь Саме тут» продовж...

Вони створені для того, щоб надати можливість кожному юному мешканцю Мелітопольщини отримати якісну освіту, розвинути свої таланти та здібності, а так...
Мелітопольці отримали допомогу від "Berlin Hands for Ukraine"Читати далі

Мелітопольці отримали допомогу від "Berlin Hands for Uk...

Благодійники до Великодня передали гуманітарний вантаж для ВПО з Мелітополя