Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Мелітопольці — серед переможців обласного конкурсу «Батько року»

8
612

У Запорізькій обласній раді підвели підсумки конкурсу «Батько року». Переможцями у різних номінаціях стали 48 чоловіків. Серед них і представники об'єднаного Мелітопольського району.

Обласний конкурс “Батько року” приурочений до Дня батька, що відзначається в Україні у третю неділю вересня. Серед 70 претендентів конкурсна комісія обрала 48 переможців. Кращих батьків визначали серед металургів, рятівників, військовослужбовців, представників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, агропромислового комплексу, освіти і науки, охорони здоров'я, спортсменів, волонтерів та ін.

Серед нагороджених — мешканці Мелітополя та об'єднаного Мелітопольського району. Так, у номінації “Батько — справжній козак” переміг Сергій Чурсін з Веселівської селищної ради. У номінації “Батько — військовослужбовець, працівник Збройних Сил України” кращими стали одразу три мелітопольця: Віталій Макаров (в/ч 3033), В'ячеслав Шведюк (Мелітопольський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки) та Володимир Рябуха (в/ч А3840).

Серед батьків — представників органів місцевого самоврядування перемогу отримав і Дмитро Овчарин (Чкаловська сільська рада Мелітопольського району), у категорії “Батько — працівник культури і мистецтва” — Анатолій Кузнєцов (Таврійський старостинський округ № 7 Якимівської селищної ради Мелітопольського району).

Відзначили мелітопольців і у номінації “Батько — спортсмен”. Тут кращими стали Денис Полєщук (управління фізичної культури та спорту Мелітопольської міської ради) та Валерій Газаєв (Таврійський державний агротехнологічний університет ім. Дмитра Моторного). А серед працівників правоохоронних, судових органів, нотаріату та адвокатури одним з переможців став Дмитро Лобинцев з Приазовської селищної ради Мелітопольського району.

За вагомий внесок у розвиток Запорізької області, гармонійне поєднання статусів сім’янина та успішного чоловіка переможці обласного конкурсу отримали дипломи.

Зазначимо, що претендувати на звання “Батько року” можуть чоловіки, які своєю діяльністю здійснюють значний внесок у розвиток державотворення, економіки, освіти, культури, спорту, є лідерами в різних галузях, впливають на громадське життя області.

 

 

 

 

 

 

 

Також за темою

Вшановуємо пам'ять жертв геноциду кримськотатарського народуЧитати далі

Вшановуємо пам'ять жертв геноциду кримськотатарського н...

У 1944 році за два дні радянський режим депортував близько 190 тисяч кримських татар до Середньої Азії, знищивши в ешелонах смерті тисячі людей та по...
Захисники та мешканці Мелітопольської громади вже отримують кошти соціальної підтримкиЧитати далі

Захисники та мешканці Мелітопольської громади вже отримують ...

Захисникам та мешканцям Мелітопольської міської територіальної громади  - 169 особам, вже виплатили майже 4 млн.гривень соціальної підтримки за д...
День вишиванки - свято, що об'єднує серцяЧитати далі

День вишиванки - свято, що об'єднує серця

Вишита сорочка несе в собі потужну енергію наших предків, захищаючи нас від лихого.