Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

ПРООН запрошує до участі у бізнес-виставці «Схід-Експо 2021»

6
1465

Дата проведення: 28-29 вересня 2021 року у Києві («Палац Спорту» Спортивна Площа, 1), залежно від епідеміологічної ситуації у країні.

Захід відбудеться за фінансової підтримки Європейського Союзу, уряду Данії та Посольства США в Україні.

Мета: розширення ринків збуту, встановлення нових ділових зв’язків та отримання конкурентних переваг. Учасники зможуть взяти участь у тематичних дискусіях, удосконалити свої знання про бізнес-процеси на регіональному й національному рівнях та дізнаються про експортні можливості до ЄС та інших країн світу.

У рамках «Схід-Експо 2021» відбудеться ярмарок, де всі учасники виставки зможуть реалізувати свою продукцію відвідувачам. Передбачена онлайн-трансляція на сторінці ПРООН у Facebook, YouTube та на сайті заходу.

У розділі «Онлайн-виставка» на сайті «Схід-Експо»та на сайті «Дія.Бізнес» розміщені профілі майже 150 підприємств. У кожному профілі міститься коротка текстова інформація про компанію, фотоматеріали та відео-презентація підприємства. Також на зазначених сайтах протягом двох днів буде вестись відео-трансляція оффлайн-виставки.

Участь у «Схід-Експо 2021» для підприємств є безкоштовною. Програма ООН із відновлення та розбудови миру бере на себе всі витрати щодо оренди виставкової зали, виставкових конструкцій, вантажного транспорту для перевезення обладнання та продукції, організації B2B-перемовин, створення каталогу учасників та рекламної кампанії заходу. 

Реєстрація підприємців на участь у «Схід-Експо 2021» за посиланням

Щоб надати інформацію для каталогу та сайту виставки треба заповнити анкету онлайн

Контактні особи організаторів:

Олексій Махніборода, координатор напряму на півночі Донецької області, Програма ООН із відновлення та розбудови миру, +380 50 450 8732, [email protected] 

Євген Бурлака, координатор напряму на півдні Донецької області та Запорізької області, Програма ООН із відновлення та розбудови миру, +380 50 353 0975, [email protected] 

Володимир Іщенко, координатор напряму в Луганській області, Програма ООН із відновлення та розбудови миру, +380 66 766 9585, [email protected].

Контактні особи управління з розвитку підприємництва та промисловості: 444-572, 448-396, [email protected].

 

Також за темою

Як вберегтися від вибухонебезпечних предметівЧитати далі

Як вберегтися від вибухонебезпечних предметів

Через збройну агресію рф Україна стала однією з найбільш забруднених вибухонебезпечними предметами країн. Як вберегтися від небезпеки
У чотирьох центрах «Мелітополь Саме тут» продовжують працювати освітні хаби Читати далі

У чотирьох центрах «Мелітополь Саме тут» продовж...

Вони створені для того, щоб надати можливість кожному юному мешканцю Мелітопольщини отримати якісну освіту, розвинути свої таланти та здібності, а так...
Мелітопольці отримали допомогу від "Berlin Hands for Ukraine"Читати далі

Мелітопольці отримали допомогу від "Berlin Hands for Uk...

Благодійники до Великодня передали гуманітарний вантаж для ВПО з Мелітополя