Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Представники влади привітали малюків, які народилися в День Незалежності України

5
779


Сьогодні, 25 серпня, представники міської та районної влади відвідали оновлений пологовий будинок "Малятко", щоб привітати мешканок нашого регіону, які народили дітей в День Незалежності України.

Тепер 24-го серпня кожного року ще чотири родини будуть відзначати подвійне свято: державне та сімейне. В день, коли вся країна святкувала 30-у річницю незалежності, в Мелітополі з’явилися на світ дві дівчинки та два хлопчики. Тетяна Кириченко та Наталя Хохлова народили спадкоємців, а Олена Шилова та Наталя Перцова стали мамами маленьких красунь.

Голова Мелітопольської райдержадміністрації Ігор Судаков побажав малюкам завжди бути здоровими, щасливими, успішними та незалежними.

Керуюча справами виконкому Христина Євтушенко передала вітання від Мелітопольського міського голови Івана Федорова та вручила матусям подарунки.

— Прийміть цю першу вишиту сорочку для вашого малюка, як символ національних традицій, сили та краси. Впевнені, що вам вдасться виховати справжніх патріотів та гордість нашої держави, — привітала породіль Христина Едуардівна

 

 

Також за темою

Про актуальні вакансії в підзозділах ЗСУ можна дізнатися в Центрі рекрутингу української армії Читати далі

Про актуальні вакансії в підзозділах ЗСУ можна дізнатися в Ц...

За місяць до запорізького рекрутингового центру української армії звернулося більше 700 людей
Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...