Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Мелітополь святкує 30-річчя незалежності України

5
917

      20 серпня в палаці культури Залізничників відбулись урочистості та святковий концерт.
     День Незалежності– державне свято на честь ухвалення у 1991 році Акта проголошення незалежності України. Це стало початком відліку нового етапу розвитку демократичної сучасної Української держави.
    З головним державним святом мешканців Мелітопольського району привітав народний депутат України Сергій Мінько.
      - Наша держава молода. І, звичайно ж, на шляху свого становлення стикається з масою проблем і серйозних викликів. Боротьба за незалежність і територіальну цілісність триває. На жаль, ці головні цінності і сьогодні нам доводиться відстоювати зі зброєю в руках. Але ми стійкі, працьовиті, цілеспрямовані! Україна має колосальний людський, інтелектуальний та економічний потенціал і можливості, які можна вміло розкрити і ефективно використовувати. І ми з вами демонструємо це на прикладі розвитку нашого об'єднаного Мелітопольського району. Якщо за таким же принципом будуть жити і розвиватися інші території, то, я впевнений, до наступної ювілейної дати Незалежності Україна підійде більш впевнено, з солідним багажем досягнень у сферах безпеки, освіти, охорони здоров'я і ​​багатьох інших, - привітав громадян Сергій Анатолійович.
     Почесними грамотами Верховної Ради України були нагороджені: батько-вихователь Мелітопольського дитячого будинку сімейного типу Олександр Каленюк та директор Михайлівського вищого професійного училища Віктор Удовиченко.
   З прийдешнім святом привітав мешканців нашої великої громади і голова Мелітопольської райдержадміністрації Ігор Судаков.
      - Дорогі друзі! Напередодні Дня Незалежності хочу побажати кожному з вас великого успіху на теренах нашої держави. Хай ваші очі сяють щастям, а душа буде сповнена теплом та спокоєм. Будьте здорові та хай над вами завжди буде тихе, мирне небо! - побажав Ігор Ігоревич.
          Мелітопольський міський голова Іван Федоров також привітав присутніх у залі.
    - Перед днем ​​народження нашої країни я пропоную вам мріяти, працювати, щоб протягом наступних десятиліть Україна увійшла в ТОП-10 найбільш розвинених країн, де люди щасливі і захищені. Ми цього варті! - впевнений Іван Федоров.
       В ході заходу за видатні досягнення представникам різних сфер професійної діяльності були вручені ордени "За заслуги перед Запорізьким краєм» III ступеня, грамоти Запорізької обласної державної адміністрації, Запорізької обласної ради та виконавчого комітету Мелітопольської міської ради.

     Заступники голови обласної державної адміністрації Злата Некрасова та Руслан Шиханов вручили сертифікати та ключі від квартир внутрішньо переміщеним особам Олександру Закутному та Олександру Сорочуку, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції та відповідно до Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” і були визнані учасниками бойових дій.

 

 

Також за темою

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...
Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та ЛьвовіЧитати далі

Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та Львові

Мелітопольці, які вимушено виїхали з рідного міста, можуть звернутися у відділи ЦНАП у Києві та Львові за отриманням якісних послуг