Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

В дитячому садку “Ластівка” вже монтують унікальні елементи дизайну

5
879

В Мелітополі в рамках програми Президента України “Велике будівництво” продовжується реконструкція дошкільного навчального закладу № 24 (“Ластівка”). Він матиме свої родзинки: теплу підлогу, головний вхід з просторим холом, цікавий декор на зовнішніх стінах будівлі. Як проходять роботи на об'єкті, під час традиційної виїзної наради перевірили Мелітопольський міський голова Іван Федоров, його заступник Олександр Щербаков та директор Департаменту капітального будівництва та житлово-комунального господарства Вікторія Репашевська.

Загальна вартість реалізації проєкту — 24 млн 766 тис. грн., з яких 21 млн 141 тис. грн. Мелітополь отримав від Державного фонду регіонального розвитку. Сьогодні роботи на об'єкті виконані на 40 %. За словами Мелітопольського міського голови Івана Федорова, вже завершені демонтажні роботи, влаштування внутрішніх інженерних мереж водопостачання, каналізації, опалення та електропостачання, утеплені цоколь і фасад. Всі “чорнові” роботи завершені на 80 %, підрядники переходять до облицювання.
Тепер влаштовують стяжки, штукатурять внутрішні стіни, проводять монтажні роботи по влаштуванню теплої підлоги у приміщеннях першого поверху.
- Раніше на цих площах було два навчальних заклади — дитсадок № 24 та початкова школа № 17. Після об'єднання НШ зі школою № 1 ми прийняли рішення розширити дитсадок. Тут збільшиться кількість груп, завдяки чому після реконструкції дошкільний навчальний заклад зможе прийняти не тільки діток з дитячого садку № 24, а й з д/с № 6, що знаходиться на вул. Бейбулатова.

Роботи ведуться доволі активно. Сьогодні вже змонтовані перші елементи декора — на зовнішніх стінах з'являться ластівки, ялинки. Зазначу, що дизайн дитячого садка узгоджувався з управлінням освіти та керівництвом дитячого садка. “Ластівка” матиме свої унікальні особливості, але розкривати їх не буду — давайте дочекаємося урочистого відкриття дошкільного навчального закладу, - прокоментував хід робіт Іван Федоров.

Міський голова зазначив, що головна ціль влади при реконструкції — зробити все задля того, щоб діти йшли до дитячого садка із задоволенням. Аби малюкам було комфортно та тепло, підлога у всіх приміщеннях на першому поверсі буде з підігрівом. Крім того, “Ластівка” матиме головний вхід з просторим холом, якого тут ніколи не було — аби батьки могли очікувати на дітей, його добудували.

Міський голова зазначив, що дитячий садок відкриється для відвідування маленьких вихованців вже у кінці жовтня — на початку листопада.

 

 

 

Також за темою

Про актуальні вакансії в підзозділах ЗСУ можна дізнатися в Центрі рекрутингу української армії Читати далі

Про актуальні вакансії в підзозділах ЗСУ можна дізнатися в Ц...

За місяць до запорізького рекрутингового центру української армії звернулося більше 700 людей
Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...