Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

До відома суб'єктів господарювання

6
927

04-05 вересня 2021 року з 10-00 год. до 20-00 год. у Центральному парку культури та відпочинку «Дубовий Гай» (м. Запоріжжя, вул. Глісерна, 1) відбудеться фестиваль «MADE IN ZAPORIZHZHIA (MADE IN ZP)». 

«MADE IN ZP» – фестиваль брендів Запорізького регіону, створений для популяризації локальних виробників товарів і послуг, а також підвищення лояльності до споживання їх продукції серед мешканців та гостей області. Під час фестивалю планується організація 4 локацій: «виставкова зона»; «маркет зона»; «фуд корт»; «зона розваг».

Звертаємо увагу, що учасниками фестивалю можуть бути лише суб’єкти господарювання, які зареєстровані як платники податків згідно з чинним законодавством та є платниками податків на території Запорізької області.

Реєстрація (обов’язкова) та більш детальна інформація щодо участі у заході доступна за посиланням: https://cutt.ly/tQiazcW.

Також за темою

Як вберегтися від вибухонебезпечних предметівЧитати далі

Як вберегтися від вибухонебезпечних предметів

Через збройну агресію рф Україна стала однією з найбільш забруднених вибухонебезпечними предметами країн. Як вберегтися від небезпеки
У чотирьох центрах «Мелітополь Саме тут» продовжують працювати освітні хаби Читати далі

У чотирьох центрах «Мелітополь Саме тут» продовж...

Вони створені для того, щоб надати можливість кожному юному мешканцю Мелітопольщини отримати якісну освіту, розвинути свої таланти та здібності, а так...
Мелітопольці отримали допомогу від "Berlin Hands for Ukraine"Читати далі

Мелітопольці отримали допомогу від "Berlin Hands for Uk...

Благодійники до Великодня передали гуманітарний вантаж для ВПО з Мелітополя