Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Ірина Рудакова: про співпрацю Мелітополя з УФСІ, бюджет участі та вакцинацію

8
878

       З Українським фондом соціальних інвестицій Мелітополь співпрацює з 2016 року. За фінансової підтримки Уряду Федеративної Республіки Німеччина та УФСІ місті вже успішно реалізовані 8 проєктів, ще 4 реалізуються в даний час.
     - Ми провели передтендерну зустріч з обговорення проєкту заміни 136 вікон в ЗОШ № 4, раніше в рамках проєкту УФСІ 6 в цій школі було замінено 98 вікон та капітально відремонтували покрівлю. Таким чином в одній з найбільших шкіл міста найближчим часом всі вікна будуть енергоефективними, що поліпшить умови навчання дітей і роботи викладачів, а також заощадить кошти міського бюджету на опалення установи,- зазначила перший заступник міського голови.

     Розповіла Ірина Рудакова і про підсумки першого етапу Бюджету міських ініціатив.

- З 15 квітня до 28 червня 2021 року було подано 53 проєкти на загальну суму 19 млн 91 тис. 983 грн. З них: 11 загальноміських проєктів на загальну суму 11 млн 196,6 тис. грн., 30 локальних проєктів на загальну суму 6 млн 719, 583 тис. грн. та 12 освітніх проєкти на загальну суму 1 млн 175,8 тис. грн.,- розказала Ірина Володимирівна.

    Вона також зазначила, що триває кампанія з вакцинації. На сьогодні провакцинувались 7649 осіб - 4836 людини однією дозою, 2813 - повторно. По вихідним дням вакцинують в Центрі вакцинації на проспекті Богдана Хмельницького, 46, по будням — в кабінетах щеплення в амбулаторіях.

Також за темою

Вшановуємо пам'ять жертв геноциду кримськотатарського народуЧитати далі

Вшановуємо пам'ять жертв геноциду кримськотатарського н...

У 1944 році за два дні радянський режим депортував близько 190 тисяч кримських татар до Середньої Азії, знищивши в ешелонах смерті тисячі людей та по...
Захисники та мешканці Мелітопольської громади вже отримують кошти соціальної підтримкиЧитати далі

Захисники та мешканці Мелітопольської громади вже отримують ...

Захисникам та мешканцям Мелітопольської міської територіальної громади  - 169 особам, вже виплатили майже 4 млн.гривень соціальної підтримки за д...
День вишиванки - свято, що об'єднує серцяЧитати далі

День вишиванки - свято, що об'єднує серця

Вишита сорочка несе в собі потужну енергію наших предків, захищаючи нас від лихого.