Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Представники влади привітали податківців із професійним святом

7
698

     Сьогодні, 2 липня, святкують День податківця України. З професійним святом колектив Головного управління Державної податкової служби у Запорізькій області з територіальним розташуванням у Мелітополі привітали перший заступник Мелітопольського міського голови Ірина Рудакова, голова Мелітопольської районної державної адміністрації Ігор Судаков та голова Мелітопольської районної ради Сергій Прийма.

     Привітання від представників влади мелітопольські податківці на чолі з начальником Мелітопольського відділу камеральних перевірок управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Валерієм Літинським приймали із задоволенням. Валерій Валентинович зазначив, що до 2020 року 7 років поспіль у зв'язку з реформуванням професійне свято вони не відзначали — у цю дату воно було відмінено.

     Перший заступник Мелітопольського міського голови Ірина Рудакова наголосила: праця податківців складна та вкрай важлива.

     - Ми з вами робимо спільну справу: докладаємо зусиль задля того, аби наше місто ставало кращим. Ваша місія складна — ви маєте зібрати податки до міського бюджету. Ми вдячні вам за наполегливу працю, адже в наш час дуже складно знайти підхід до кожного підприємства та до кожного підприємця. Саме від наповнення міського бюджету залежить благоустрій та розквіт нашого міста, презентація нових інфраструктурних об'єктів. Бажаю, щоб ви були щасливі в нашому місті та на своїх робочих місцях, впевненості вам у завтрашньому дні та посмішок на обличчях! - привітала податківців Ірина Рудакова.

     До привітань приєднався і голова Мелітопольської райдержадміністрації Ігор Судаков:

     - Ви знаходитесь на передовій: щодня спілкуєтесь з представниками бізнесу та підприємцями. Всі ми розуміємо: не всі хочуть сплачувати податки. Ваша робота має велике значення, бо наповнення бюджету — це розвиток територій. Бажаю вам витримки, сил, наснаги і, звісно, здоров'я!

     Окрім квітів та поздоровлень, податківці отримали і подяки. Так, подяка Мелітопольської райдержадміністрації була оголошена головному державному інспектору Мелітопольської державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Запорізькій області Олені Клименко.

 


 

 

Також за темою

Шануємо пам'ять загиблих у Другій світовій війніЧитати далі

Шануємо пам'ять загиблих у Другій світовій війні

8 травня Україна відзначає День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
Відзначаємо перемогу над нацизмом у Другій світовій війні та вшановуємо памʼять загиблих Читати далі

Відзначаємо перемогу над нацизмом у Другій світовій війні та...

8 травня, у  День пам’яті та перемоги, Україна відзначає перемогу над нацизмом та вшановує памʼять загиблих у Другій світовій війні.
До уваги ВПО, які мають право на допмогу, але не отримали їїЧитати далі

До уваги ВПО, які мають право на допмогу, але не отримали її

Якщо виплату допомоги на проживання не продовжено автоматично, вразливим категоріям громадян необхідно звернутися в органи соцзахисту