Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Волонтери розвозять ветеранам продуктові набори

5
822

     За зверненням народного депутата України Сергія Мінько та за підтримки Мелітопольського міського голови Івана Федорова до Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 8400 мешканців Мелітополя отримають продуктові набори. Яким категоріям громадян вони будуть доставлені, розповіла перший заступник Мелітопольського міського голови Ірина Рудакова.

     В рамках міської програми «Соціальна підтримка громадян Мелітополя» в 2021 році щорічну разову грошову допомогу у розмірі 1000 грн. до 9 травня отримали учасники бойових дій та особи з інвалідністю внаслідок війни періоду 1941-1945 років, які безпосередньо брали участь в бойових діях. В Мелітополі на момент здійснення виплат їх було 37.

     Крім того, за зверненням народного депутата України Сергія Мінько та за підтримки Мелітопольського міського голови Івана Федорова в рамках програми «Соціальна підтримка громадян Мелітополя» було прийнято рішення про виділення 1,9 млн грн. на надання одноразової допомоги в натуральному вигляді (продуктові набори). Цю допомогу отримають учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни, малолітні в'язні концтаборів, учасники війни, діти війни періоду Другої світової війни.

     - Після проведення процедури відкритих торгів із закупівлі продуктових наборів було укладено договір на суму 1,898,8 млн грн. Поетапна доставка продуктових наборів ветеранам додому стартувала з 29 квітня. Загалом до 9 травня їх отримають 8400 мешканців міста, - повідомила Ірина Рудакова.

Також за темою

Про актуальні вакансії в підзозділах ЗСУ можна дізнатися в Центрі рекрутингу української армії Читати далі

Про актуальні вакансії в підзозділах ЗСУ можна дізнатися в Ц...

За місяць до запорізького рекрутингового центру української армії звернулося більше 700 людей
Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...