Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Відбулось планове засідання виконкому

8
611

         Перед засіданням виконкому Мелітопольський міський голова Іван Федоров звернувся до присутніх:

        - В червні традиційно підводяться підсумки щорічного марафону пам’яті, присвяченого Дню Перемоги. Хочу підкреслити, що зазвичай марафон мав обласний статус, але цього року цей захід відбувся лише в Мелітополі. Його мета – збір коштів на підтримку ветеранів та ветеранських організацій міста. Нагадаю, у зборі коштів брали участь підприємства, організації, заклади різних форм власності, підприємці, пересічні городяни. Завдяки небайдужим мелітопольцям цього року були зібрані кошти і сьогодні я хочу висловити щиру подяку всім, хто долучився до цієї важливої благородної справи.

         Найактивніших учасників марафону пам’яті нагородив голова Мелітопольської міської організації ветеранів Євген Бабенко.

         За активну участь медичних установ міста у проведенні міського марафону “Пам’ять”, присвяченого 76-й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні грамотою громадської організації “Мелітопольська міська організація ветеранів України” нагороджена директор ТМО "Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги" Лариса Саприкіна, а начальник управління освіти Ірина Щербак - за активну участь закладів освіти у проведенні марафону “Пам’ять”.

 

 

           В ході засідання члени виконкому розглянули питання захисту прав дітей, опікунської ради, соціального захисту, комунальної власності, будівництва та реконструкції, зовнішньої реклами, житлові, фінансові, архітектурні питання та інші.

Також за темою

Вшановуємо пам'ять жертв політичних репресійЧитати далі

Вшановуємо пам'ять жертв політичних репресій

Щороку у третю неділю травня Україна вшановує пам'ять мільйонів загублених життів, знищених радянським режимом.
Вшановуємо пам'ять жертв геноциду кримськотатарського народуЧитати далі

Вшановуємо пам'ять жертв геноциду кримськотатарського н...

У 1944 році за два дні радянський режим депортував близько 190 тисяч кримських татар до Середньої Азії, знищивши в ешелонах смерті тисячі людей та по...
Захисники та мешканці Мелітопольської громади вже отримують кошти соціальної підтримкиЧитати далі

Захисники та мешканці Мелітопольської громади вже отримують ...

Захисникам та мешканцям Мелітопольської міської територіальної громади  - 169 особам, вже виплатили майже 4 млн.гривень соціальної підтримки за д...