Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Уряд планує продовжити строки для ідентифікації отримувачів пенсій в Ощадбанку до 1 квітня 2024 року

6
325

Проект постанови Кабміну щодо продовження терміну проходження фізичної ідентифікації одержувачів пенсійних виплат в Ощадбанку на 3 місяці вже розроблено. Найближчим часом цей проєкт має бути винесений на розгляд Уряду.

Зокрема, пропонується продовжити строк здійснення фізичної перевірки осіб в Ощадбанку до 1 квітня 2024 року. Це стосується внутрішньо переміщених осіб, яких було взято на облік до 24 лютого 2022 року.

«На гарячі лінії Мінреінтеграції звертається велика кількість пенсіонерів-ВПО з питаннями щодо строків проходження ідентифікації в Ощадбанку. Дуже важливо, щоб люди встигли її пройти та продовжили отримувати пенсії. Як я й обіцяла, минулого тижня відповідний проєкт постанови КМУ вже розглядався на Урядовому комітеті. Прошу Мінсоцполітики якомога швидше внести його в порядок денний засідання Уряду», – наголосила Віцепрем’єрка Ірина Верещук.

Зазначимо, що проєкт таких нормативних змін був напрацьований за результатами роботи Координаційного штабу з питань забезпечення реалізації прав і свобод ВПО. https://minre.gov.ua/2023/12/20/uryad-planuye-prodovzhyty-stroky-dlya-identyfikacziyi-otrymuvachiv-pensij-v-oshhadbanku-do-1-kvitnya-2024-roku/

Також за темою

Уряд удосконалив порядок виплат ВПОЧитати далі

Уряд удосконалив порядок виплат ВПО

Уряд удосконалив порядок виплат ВПО
Щодо проходження ідентифікації пенсіонерами-ВПОЧитати далі

Щодо проходження ідентифікації пенсіонерами-ВПО

Щодо проходження ідентифікації пенсіонерами-ВПО
Ще одній категорії ВПО можуть продовжити виплатиЧитати далі

Ще одній категорії ВПО можуть продовжити виплати

Ще одній категорії ВПО можуть продовжити виплати