Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

19 серпня – Всесвітній день гуманітарної допомоги

3
447

Ще два роки тому мелітопольці, мабуть,  не чули про цю дату. Але з 24 лютого 2022 року наше мирне життя порушила війна, яка лишила мільйони українців домівок, змусила шукати прихисток на чужині та просити допомоги. І на щастя, в нас виявилось досить надійних та милосердних друзів!

За півтора роки повномасштабного вторгення рф до України у Мелітополя з’явилось понад 50 українських та міжнародних партнерів, які надають нашим мешканцям благодійну допомогу. 

Завдяки ним команді Мелітополя вдалося відкрити 3 простори допомоги "Саме тут" у Запоріжжі, Києві та Львові. А наша громада отримала понад 1200 тон гуманітарної допомоги.

Зараз триває підготовка до відкриття четвертого простору "Саме тут" у Дніпрі, де також тимчасово мешкає великий осередок переселенців-мелітопольців.

Мелітопольська громада висловлює щиру вдячність нашим партнерам за потужну підтримку і можливість відчути себе, «як вдома».

Також за темою

Як вберегтися від вибухонебезпечних предметівЧитати далі

Як вберегтися від вибухонебезпечних предметів

Через збройну агресію рф Україна стала однією з найбільш забруднених вибухонебезпечними предметами країн. Як вберегтися від небезпеки
У чотирьох центрах «Мелітополь Саме тут» продовжують працювати освітні хаби Читати далі

У чотирьох центрах «Мелітополь Саме тут» продовж...

Вони створені для того, щоб надати можливість кожному юному мешканцю Мелітопольщини отримати якісну освіту, розвинути свої таланти та здібності, а так...
Мелітопольці отримали допомогу від "Berlin Hands for Ukraine"Читати далі

Мелітопольці отримали допомогу від "Berlin Hands for Uk...

Благодійники до Великодня передали гуманітарний вантаж для ВПО з Мелітополя