Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Гвардія Наступу: долучайся до бригади НПУ “Лють”

5
542

Ти сам обираєш бригаду та напрям наступу і гарантовано потрапляєш до однодумців. Захищай країну та своїх рідних, ставай добровольцем! Долучайся до бригади Національної поліції України “Лють”. 

Об’єднана штурмова бригада “Лють” – це воєнізований підрозділ поліції нового зразка. Її бійці – вольові та вмотивовані воїни, готові захищати Україну і нищити ворога на всіх фронтах. Долучайся і перетворюй свою лють на зброю! 

Полки спеціального призначення «Сафарі» та «Цунамі», батальйон патрульної служби поліції особливого призначення «Луганськ-1 імені Героя України Сергія Губанова» - підрозділи поліції, яких об’єднала «Лють». Це – бійці, які виконували бойові завдання на Київщині, Запорізькому, Харківському, Херсонському і Донецькому напрямках. Буча, Ірпінь, Херсон, Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Ямпіль і Бахмут – міста, які загартували бойовий дух кожного нашого воїна. Бригада «Лють» - це два штурмові полки, батальйон особливого призначення, артилерійський полк і рота спеціальних операцій. 

Відсіч та стримування збройної агресії проти України, проведення штурмових дій, знешкодження диверсійно-розвідувальних груп і незаконних збройних формувань ворога, аеророзвідка, виявлення позицій ворога та знищення противника – основні завдання Об’єднаної штурмової бригади “Лють”.

Подавати заявки можна онлайн, заповнивши анкету на сайті storm.mvs.gov.ua.

Інший варіант – звернутися до одного з Центрів надання адмінпослуг в обласному центрі:
- Вознесенівський (Центральний) Центр надання адміністративних послуг м. Запоріжжя – бульвар Центральний, 27
- Територіальний підрозділ Центру надання адміністративних послуг м. Запоріжжя по Хортицькому району – вул. Світла, 2/просп. Інженера Преображенського, 1.

Також за темою

До уваги суб'єктів господарювання!Читати далі

До уваги суб'єктів господарювання!

Затверджено Порядок визначення шкоди та збитків, завданих Україні внаслідок зброї агресії російської федерації.
До уваги громадян: перелік нотаріусів, які отримали доступ до Реєстру пошкодженого майнаЧитати далі

До уваги громадян: перелік нотаріусів, які отримали доступ д...

Угоду купівлі-продажу за житловий сертифікат можуть реєструвати виключно ті нотаріуси, які підключились до електронного кабінету в Реєстрі пошкодженог...
 Обережно, шахраї! Як не стати жертвою кіберзлочинцівЧитати далі

Обережно, шахраї! Як не стати жертвою кіберзлочинців

Існують основні правила захисту грошей на банківських картках, а також правила кібергігієни, яких потрібно дотримуватися, щоб не стати жертвою шахраїв...