Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

ЯК ПОВІДОМИТИ ПРО ДЕРЖАВНИХ ЗРАДНИКІВ (КОЛАБОРАЦІОНІСТІВ)?

19
5163

   12 березня 2022 року окупантами була створена окупаційна адміністрація у м.Мелітополі. Головними дійовими особами окупаційної адміністрації є місцеві проросійські політики з політичної партії «Опозиційний блок»:
    1. Євген Балицький – депутат Запорізької обласної ради. Відповідає за загальну комунікацію з ФСБ, Росгвардією, ГУ ГШ ЗС РФ.
    2. Галина Данильченко – депутат Мелітопольської міської ради. Самопроголошений голова окупаційної адміністрації (в.о. міського голови м.Мелітополя). Відповідає за репресії проти проукраїнського цивільного населення, а також за схиляння чиновників та співробітників комунальних підприємств до співпраці з окупантами (схиляє до вчинення кримінального злочину «колабораціонізм»).
    3. Олександр Фалько – депутат Мелітопольської міської ради. Відповідає за залучення місцевого криміналітету до здійснення рекету та грабежів мирного населення, здебільшого приватних підприємців.


    За фактом створення окупаційної адміністрації міста Мелітополя Управлінням СБУ в Запорізькій області під процесуальним керівництвом Запорізької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування кримінального провадження за частиною першою статті 111 Кримінального кодексу України «Державна зрада». Фігурантам кримінального провадження вже оголошена підозра.


    Будь-які особи, які контактують або співпрацюють з державними зрадниками, будуть вважатися їх спільниками та будуть притягнуті до кримінальної відповідальності.



    Шановні мелітопольці! У разі, якщо вам відомі факти співробітництва будь-яких осіб з головними дійовими особами окупаційної адміністрації (з Балицьким Є.В., Данильченко Г.В., Фалько О.О.), просимо анонімно подавати зазначену інформацію на спеціально створену електронну скриньку: [email protected].


    Формами співробітництва з окупаційною адміністрацією є: участь у нарадах під керівництвом членів окупаційної адміністрації, надання будь-якої допомоги окупаційній адміністрації, сприяння окупаційній адміністрації у підготовці інформаційних матеріалів (у тому числі надання інтерв'ю), заняття будь-яких посад в окупаційній адміністрації, участь у незаконних збройних або правоохоронних органах.


    Узагальнена інформаційна довідка щодо різних форм колабораціонізму (російською мовою): https://app.box.com/s/60nhkbywzkc6td1wqxabmso9numuwzh9

    Отримана інформація буде перевірена та у разі підтвердження буде передана до Управління Служби безпеки України у Запорізькій області для залучення до матеріалів досудового розслідування кримінального провадження.

    Формат надання інформації на спеціально створену електронну скриньку: [email protected]:
    1. Прізвище, ім'я, по батькові особи, яка співпрацює з окупаційною адміністрацією
    2. Форма співпраці з окупаційною адміністрацією (навести детальні факти із зазначенням дати, часу, місця)
    3. Фото- або відеоматеріали, які засвідчують співпрацю з окупаційною адміністрацією (за наявності)

    ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА !
 

Також за темою

Національна гвардія України відзначає десяту річницю створення. Читати далі

Національна гвардія України відзначає десяту річницю створен...

Нацгвардійці пліч-о-пліч з іншими формуваннями Сил оборони вже 10 років виконують завдання на всіх «найгарячіших» напрямках. 
 День Служби безпеки УкраїниЧитати далі

День Служби безпеки України

Професійне свято спецпризначенців запроваджене згідно з Указом Президента від 22 березня 2001 року.
До уваги зацікавлених осіб!Читати далі

До уваги зацікавлених осіб!

Відбудеться засідання комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені (пошкоджені) об’єкти нерухомого майна