Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Мелітопольський міський голова закликав громадян залишатися вдома та не виходити у місто без крайньої необхідності

17
3434

Мелітопольський міський голова Іван Федоров вийшов у прямий ефір у своїх соцмережах, аби оперативно проінформувати громадян про безпекову ситуацію у місті. Іван Сергійович спростував чутки про те, що у Мелітополі майорить російський прапор. Над адмінбудівлею виконкому державний прапор України.

Іван Федоров повідомив, що ніч пройшла спокійно, немає жертв серед мирного населення чи техніки. На сьогодні всі комунальні служби працюють у штатному режимі. Проте після вчорашнього обстрілу аеродрому виникла проблема з поставкою тепла у авіамістечко, оскільки пошкоджена котельня, що знаходиться у військовій частині. Як тільки з’явиться можливість, комунальні служби розпочнуть відновлення її роботи.

 - Зараз я знаходжусь у своєму кабінеті. Те, що ви бачили у ЗМІ про появу невідомих у будівлі виконкому, - правда. Незрозумілі люди були тут 5 хвилин, пройшли коридорами та пішли. Кілька годин тому до охорони громадського порядку та оборони міста приступила Національна гвардія України. Місто, наскільки це можна сказати, знаходиться у безпеці.

Ситуація достатньо напружена! Я звертаюсь до всіх мешканців міста з проханням за можливості залишатися зараз вдома, не виїжджати у місто та не виходити до міста.

Ми знаходимось на постійному зв’язку зі штабом оборони області, там активно працюють. народний депутат України Сергій Мінько та голова Мелітопольської районної державної адміністрації Ігор Судаков.

Всі лікарні працюють у штатному режимі. Над адмінбудівлею виконкому майорить український прапор – і ніякого іншого прапору тут бути не може. Зараз найголовніше для нас – залишатися вдома, у безпечних містах та зберігати спокій. Сподіваюсь, що вже найближчим часом Мелітополь повернеться до свого звичного життя і наші прямі ефіри будуть про те, як розвивається наше місто! - звернувся до громадян Іван Федоров.

Також за темою

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...
Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та ЛьвовіЧитати далі

Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та Львові

Мелітопольці, які вимушено виїхали з рідного міста, можуть звернутися у відділи ЦНАП у Києві та Львові за отриманням якісних послуг