Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Засідання виконкому 24.02.2022

6
1033

24.02.2022 о 09:00  у конференц-залі виконкому (вул. М. Грушевського, 5) відбудеться засідання виконавчого комітету Мелітопольської міської ради. Засідання транслюватиметься онлайн.

До уваги представників ЗМІ!

У зв’язку з необхідністю дотримання карантинного режиму прохання утриматись від відвідування будівлі виконкому

та скористатись онлайн-трансляцією.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1. Планові питання:

1) Про стан роботи зі зверненнями громадян у структурних підрозділах Мелітопольської міської ради Запорізької області та її виконавчому комітеті за 2021 рік в порівнянні з аналогічним періодом 2020 року.

Доп. Сергій ГРУДНЄВ – начальник відділу по зверненнях, прийому громадян та захисту прав споживачів.

2) Про стан виконавської дисципліни у структурних підрозділах Мелітопольської міської ради Запорізької області та її виконавчого комітету у 2021 році та втрату чинності рішення виконавчого комітету від 18.02.2021        № 35.

Доп. Наталя МЛАДЬОНОВА - в.о. начальника відділу з питань контролю, головний спеціаліст.

2. Питання захисту прав дітей: рішень

Доп. Світлана БОЙКО –  начальник служби у справах дітей.

3. Питання опікунської ради: 1 рішення 

Доп. Ірина ДОНЕЦЬ – начальник управління соціального захисту населення.

4. Питання соціального захисту:

1) Про грошову допомогу.

2) Про грошову допомогу.

Доп. Сергій ГРУДНЄВ – начальник відділу по зверненнях, прийому громадян та захисту прав споживачів.

3) Про виплату допомоги на поховання.

Доп. Ірина ДОНЕЦЬ – начальник управління соціального захисту населення.

5. Питання комунальної власності:

1) Про здійснення КП «Житломасив» Мелітопольської міської ради Запорізької області безоплатної передачі транспортних засобів на баланс КП «Водоканал» Мелітопольської міської ради Запорізької області з правом господарського відання.

2) Про здійснення КП «Аптеки МЛТ» Мелітопольської міської ради Запорізької області безоплатної передачі комунального майна на баланси виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області та КНП «Територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області з правом оперативного управління.

3) Про здійснення безоплатної передачі комунального майна на баланс служби у справах дітей Мелітопольської міської ради Запорізької області з правом оперативного управління.

4) Про здійснення виконавчим комітетом Мелітопольської міської ради Запорізької області безоплатної передачі комунального майна на баланс КУ «Агенція розвитку Мелітополя» Мелітопольської міської ради Запорізької області з правом оперативного управління.

5) Про здійснення КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області безоплатної передачі вбудованих нежитлових приміщень по бульв. 30-річчя Перемоги, 2а, на баланс КНП «Територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області з правом оперативного управління.

6) Про здійснення управлінням освіти Мелітопольської міської ради Запорізької області безоплатної передачі комунального майна на баланси Мелітопольського навчально-виховного комплексу № 16 Мелітопольської міської ради Запорізької області та Мелітопольської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 24 Мелітопольської міської ради Запорізької області з правом оперативного управління.

7) Про здійснення КНП «Територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області безоплатної передачі вбудованих нежитлових приміщень по вул. Брів-ла-Гайард, 6, на баланс управління комунальною власністю Мелітопольської міської ради Запорізької області з правом оперативного управління.

8) Про здійснення виконавчим комітетом Мелітопольської міської ради Запорізької області безоплатної передачі комунального майна на баланси управління соціального захисту населення Мелітопольської міської ради Запорізької області, КУ «Агенція розвитку Мелітополя» Мелітопольської міської ради Запорізької області, КНП «Центр надання соціальних послуг та медичної реабілітації» Мелітопольської міської ради Запорізької області та служби у справах дітей Мелітопольської міської ради Запорізької області з правом оперативного управління.

Доп. Юлія МАКАРОВА – заступник начальника УКВ.

6. Житлові питання:

1) Про внесення змін у справу квартирного обліку.

2) Про виключення квартир зі списку службового житла.

3) Про прийняття на квартирний облік внутрішньо переміщених осіб.

4) Про прийняття на квартирний облік.

Доп. Сергій КАСЯРУМ – директор департаменту реєстраційних послуг Мелітопольської міської ради.

7. Питання освіти, культури та молодіжної політики:

1) Про надання одноразової допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18-річного віку.

Доп. Ірина ЩЕРБАК - начальник управління освіти Мелітопольської міської ради.

8. Питання транспортних перевезень:

1) Про призначення тимчасових перевізників пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування, які проходять у межах міста Мелітополя, №№ 1, 7, 8, 11, 11а, 12, 16а, 20, 22, 24, 24а, 28.

Доп. Галина КУЧЕРКОВА - начальник відділу транспорту та зв’язку.

9. Інші питання:

1) Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області від 13.10.2021 №210/5 «Про погодження Плану розвитку систем централізованого водопостачання та централізованого водовідведення на 2022-2026 роки та Інвестиційної програми КП «Водоканал» Мелітопольської міської ради Запорізької області на 2022 рік».

Доп. Сергій НЕМЧЕНКО - директор КП «Водоканал» Мелітопольської міської ради Запорізької області.

2) Про визначення уповноважених осіб для організації та проведення процедур закупівель/спрощених закупівель виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області, затвердження Положення про уповноважену особу (осіб) та втрату чинності рішення виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області від 04.06.2020 №102.

Доп. Марія БІЛОГУРОВА - начальник відділу тендерних закупівель управління соціально-економічного розвитку міста.

3) Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області від 28.03.2019 № 70.

Доп. Максим ГАЛУЦЬКИЙ -  в.о. начальника відділу з благоустрою та екології, головний спеціаліст.

4) Про затвердження складу та Положення постійно діючої Комісії із встановлення фактів отруєння бджіл на території міста Мелітополя.

Доп. Ірина  ФУРСОВА - начальник управління з розвитку підприємництва та промисловості.

Також за темою

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...
Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та ЛьвовіЧитати далі

Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та Львові

Мелітопольці, які вимушено виїхали з рідного міста, можуть звернутися у відділи ЦНАП у Києві та Львові за отриманням якісних послуг