Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Команди силових структур змагаються за Кубок мера з футзалу (ОНОВЛЕНО)

5
1045

Команди силових структур Мелітополя зійшлись у запеклій боротьбі за перемогу у ХVІІІ–му турнірі з футзалу на Кубок мера. Футбольні баталії розгорнулись на базі ДЮСШ № 3.

Участь у змаганнях беруть вісім збірних команд. Серед них: Мелітопольське районне управління поліції, Мелітопольське районне управління ДСНС, Мелітопольська установа виконання покарань (№ 144), команда «Медик», військова частина А3840, аварійно-рятувальний загін спеціального призначення, команда «Ветерани МВС», 2-й патрульний батальйон військової частини 3033 Національної гвардії України.

Учасників змагань привітали заступник Мелітопольського міського голови Михайло Семікін та голова Мелітопольської міської Федерації футболу, депутат Запорізької обласної ради, радник ректора Таврійського державного агротехнологічного університету ім. Дмитра Моторного Володимир Кюрчев.

Михайло Семікін зазначив, що спорт, як і робота у силових структурах, - підкорюється лише сильним духом.

 - Командний спорт – це не тільки перемога над собою, а й гуртування навколо однієї мети. Ваші спортивні досягнення – це демонстрація, що ви не тільки якісно виконуєте свої професійні обов’язки, а й є успішними в спорті. Сьогодні вся Україна згадує страшні події 2014 року. На жаль, Герої Небесної Сотні – не єдині, кого втратила Україна. І сьогодні у нашій державі гинуть люди, захищаючи її кордони від російської агресії, суверенітет та незалежність. Сьогодні ми повинні довіряти нашій армії, нашим силовим структурам, вірити один одному. Адже в єдності наша сила. Слава Україні! – звернувся до присутніх Михайло Семікін.

Голова Мелітопольської міської Федерації футболу, депутат Запорізької обласної ради, радник ректора ТДАТУ ім. Дмитра Моторного Володимир Кюрчев підкреслив, що вперше турнір з футзалу на Кубок мера серед команд силових структур проходить на базі ДЮСШ-3, що була капітально відремонтована лише півроку тому. Учасникам змагань Володимир Миколайович побажав, аби переміг сильніший.

У результаті запеклої спортивної боротьби перше місце здобула команда Мелітопольського районного управління ДСНС, на другому місці – команда «Ветерани МВС», третє місце у турнірній таблиці посіла команда 2-го патрульного батальйону військової частини 3033.

Судді також назвали кращих гравців турніру. Так, кращий воротар – Назар Сливченко з команди 2-го патрульного батальйону військової частини 3033, кращий захисник – Євген Тюркеджи з команди «ДСНС-1». Кращим гравцем визнано Руслана Гецько, а кращим нападником – Дениса Стефанкова (команда «Ветерани МВС»).

 

 

Також за темою

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...
Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та ЛьвовіЧитати далі

Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та Львові

Мелітопольці, які вимушено виїхали з рідного міста, можуть звернутися у відділи ЦНАП у Києві та Львові за отриманням якісних послуг