Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Депутати Мелітопольської міської ради звернулись до жителів міста із закликом суспільної консолідації

5
1027

Сьогодні відбулось засідання вісімнадцятої позачергової сесії Мелітопольської міської ради VIII скликання. Народні обранці - представники політичних партій “Команда Сергія Мінька” та “Європейська солідарність” звернулись до жителів міста із закликом суспільної консолідації перед обличчям зовнішньої загрози. 

Мелітопольський міський голова Іван Федоров зазначив, що безпека у нашій державі — головна тема, що обговорюється сьогодні у кожній родині.

- Так сталося, що наша держава стикається все з новими та новими викликами. У Мелітополі з 2014 року ми відчуваємо агресію. Ми змогли спільними зусиллями стабілізувати ситуацію у нашому місті. З 2019 року перед нами став новий виклик — пандемія COVID-19. Ми вже втомилися від безкінечних карантинних обмежень і це також впливає на емоційний стан жителів. Сьогодні є ще один виклик — інформаційна небезпека. Щодня нагнітається ситуація біля кордонів нашої держави. І сьогодні навколо нашої держави точиться інформаційна війна. Проте не все є правдою, що нам демонструють ЗМІ.

Сьогодні ми чітко можемо сказати, що всі комунальні та державні установи у Мелітополі працюють у штатному режимі. За добу ми скликали сесію міської ради і проблеми із кворумом та активною участю депутатів у житті міста немає. Я закликаю засоби масової інформації виважено подавати інформацію жителям. Адже саме через ЗМІ сьогодні ведеться основний фронт війни проти України.

Сьогодні День єднання. І Мелітополь вкотре має довести, що ми консолідуємося навколо благополуччя, розвитку нашого міста та перспектив. Ми будемо відстоювати інтереси нашого міста і нашої держави! - підкреслив Іван Федоров.

Мелітопольський міський голова також подякував депутатам Запорізької обласної ради, які 15 лютого на сесії приймали важливі для регіону рішення. Серед них і ті, що дозволять Мелітополю пришвидшити реконструкцію дитячої лікарні, відремонтувати ще одну вулицю, замінити комунікації.

Під час сесії депутати міської ради розглянули ряд важливих питань. Серед них - звернення до жителів міста щодо суспільної консолідації перед обличчям зовнішньої загрози. У документі наголошується, що сьогодні, коли ситуація на кордонах нашої держави вкрай напружена, громадяни мають зберігати спокій, не піддаватися на інформаційно-психологічні атаки, продовжувати працювати та не змінювати свій звичайний спосіб життя – це забезпечить нормальну економічну діяльність, а отже, і можливість Збройних сил захищати Україну.

Народні обранці закликали всі політичні сили до єдності та консолідації зусиль, щоб спільно протистояти тиску з боку агресора та не розхитувати політичну ситуацію всередині країни.

 

 

Також за темою

Про актуальні вакансії в підзозділах ЗСУ можна дізнатися в Центрі рекрутингу української армії Читати далі

Про актуальні вакансії в підзозділах ЗСУ можна дізнатися в Ц...

За місяць до запорізького рекрутингового центру української армії звернулося більше 700 людей
Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...