Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПЛАНОВАНУ ДІЯЛЬНІСТЬ ТОВ «ПАРАЛЛЕЛЬ-М ЛТД»

6
929

Відповідно до ст. 5 Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» усі зауваження і пропозиції громадськості до планованої діяльності, обсягу досліджень та рівня деталізації інформації, що підлягає включенню до звіту з оцінки впливу на довкілля приймаються протягом 20 робочих днів з дня офіційного оприлюднення повідомлення про плановану діяльність.

02.02.2022 за № 2022219355 в Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля офіційно оприлюднене Повідомлення про плановану діяльність ТОВ «ПАРАЛЛЕЛЬ-М ЛТД» (реконструкція АЗС з встановленням стаціонарного газового заправника, що знаходиться за адресою: Запорізька область, м. Мелітополь, вул. Інтеркультурна, 279-а).

Пропозиції та зауваження приймаються з 02.02.2022 по 21.02.2022 на адресу Департаменту захисту довкілля Запорізької обласної державної адміністрації (69017, м. Запоріжжя, проспект  Соборний, 164, тел. (061) 224-60-81; електронна пошта: [email protected], директор Департаменту: Карпій Сергій Євгенійович).

Повідомлення про плановану діяльність ТОВ «ПАРАЛЛЕЛЬ-М ЛТД»


Також за темою

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПЛАНОВАНУ ДІЯЛЬНІСТЬ ТОВ «ПАРАЛЛЕЛЬ-М ЛТД»Читати далі

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПЛАНОВАНУ ДІЯЛЬНІСТЬ ТОВ «ПАРАЛЛЕЛЬ-М...

Відповідно до ст. 5 Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» усі зауваження і пропозиції громадськості до планованої діяльності, обс...
Реєстри зелених насадженьЧитати далі

Реєстри зелених насаджень

Реєстр зелених насаджень по закладах освіти м. Мелітополя Реєстр зелених насаджень по закладах охорони здоров'я м. Мелітополя
БлагоустрійЧитати далі

Благоустрій

Нормативні матеріали