Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

У Мелітополі готові реалізовувати масштабні інфраструктурні проєкти

3
1111

У Мелітополі найближчим часом розпочнеться капітальний ремонт об'єктів соціальної інфраструктури в рамках програми Президента “Велике будівництво”. Про це під час брифінгу 19 січня повідомив заступник Мелітопольського міського голови Олександр Щербаков.

За словами Олександра Щербакова, розпочати будівельні роботи вже в січні зможуть завдяки тому, що змінили підхід до підготовки до будівельного сезону. Якщо раніше всі необхідні тендерні процедури проводили на початку року, то на цей раз цю роботу провели ще у грудні минулого року.

Одними з перших проєктів, реалізація яких у Мелітополі розпочнеться в рамках програми Президента “Велике будівництво”, стануть дитяча лікарня і дитячий садок № 1. Тут запланований комплексний капремонт — внутрішні та зовнішні роботи, заміна покрівлі, утеплення фасаду, закупівля сучасного обладнання та техніки, благоустрій прилеглих територій.

- Ще одним масштабним проєктом, що буде реалізований у поточному році, стане урбан-парк. Мелітополь став одним із 28 міст України, де в рамках програми Президента “Здорова Україна” з'явиться такий об'єкт. Підготовчі роботи вже розпочато. Мелітополь став першим в Україні містом, в якому вже почали проводити тендерні процедури для виконання робіт. Ми змогли швидко та якісно провести тендер щодо проєктування, і вже відпрацювали всі технічні моменти з проєктантами. Наразі проводиться перший тендер на роботи з будівництва, - розказав Олександр Щербаков та додав, що задля будівництва урбан-парку будуть демонтовані аварійні будівлі, що не користувалися попитом громадян — будівля камінного залу, кімната сміху і музей. Куди будуть перенесені музейні фонди парку ім. Горького, вже вирішують.

Запланований у поточному році і капітальний ремонт колекторів на вулицях Брів-ла-Гайард, Івана Алексєєва та Грушевського. В рамках робіт будуть повністю замінені всі каналізаційні та водопровідні мережі і відновлено асфальтне покриття. Тендерні процедури щодо капітального ремонту колектора на вул. Брів-ла-Гайард вже завершені.

Розпочато і комплексне обстеження дерев на проспекті Богдана Хмельницького. Воно продемонструвало, що майже 80 % дерев знаходяться в аварійному стані. За словами Олександра Щербакова, замість аварійних тополь тут планується висадження інших листяних дерев.

Заступник Мелітопольського міського голови також нагадав, що відтепер сплатити за послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, а також оплату за абонентське обслуговування можна без комісій у касі КП "Водоканал". Таку послугу підприємство запровадило для зручності споживачів. Оплата за спожиті послуги приймається як готівкою, так і картою будь-якого банку, щоденно з 7.00 до 16.00, окрім вихідних.

Також за темою

Національна гвардія України відзначає десяту річницю створення. Читати далі

Національна гвардія України відзначає десяту річницю створен...

Нацгвардійці пліч-о-пліч з іншими формуваннями Сил оборони вже 10 років виконують завдання на всіх «найгарячіших» напрямках. 
 День Служби безпеки УкраїниЧитати далі

День Служби безпеки України

Професійне свято спецпризначенців запроваджене згідно з Указом Президента від 22 березня 2001 року.
До уваги зацікавлених осіб!Читати далі

До уваги зацікавлених осіб!

Відбудеться засідання комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені (пошкоджені) об’єкти нерухомого майна