Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Мелітопольському міськрайонному центру зайнятості — 30 років

8
941

Державна служба зайнятості України святкує 31-й день народження, а Мелітопольський міськрайонний центр зайнятості — 30-річний ювілей. З цієї нагоди колектив установи привітали перший заступник Мелітопольського міського голови Ірина Рудакова та голова Мелітопольської районної ради Сергій Прийма.

Ірина Рудакова зазначила, що співробітники центру зайнятості - одні з тих, хто турбується про людей, що попали у складні життєві обставини.

- Від імені всієї нашої команди вітаю вас із професійним святом! Ви ті, хто турбується про людей, що попали у складні життєві обставини. Про тих, хто вимушено втратив роботу та заробіток, шукає вакансії та бажає бути затребуваним. Я бажаю вашим серцям добра та чуйності, щоб ваші клієнти відповідали вам такою ж увагою, якою їх оточуєте ви! - привітала колектив Мелітопольського міськрайонного центру зайнятості з ювілеєм установи перший заступник Мелітопольського міського голови.

За сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у виконання завдань, пов’язаних з реалізацією державної політики зайнятості в Україні та з нагоди 31-ї річниці створення Державної служби зайнятості України почесними грамотами виконавчого комітету Мелітопольської міської ради були нагороджені заступник начальника відділу організації працевлаштування населення Мелітопольського міськрайонного центру зайнятості Ольга Лень, провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Ольга Глебова та провідний фахівець з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Лідія Мілова.

Привітав колектив центру зайнятості і голова Мелітопольської районної ради Сергій Прийма. Він акцентував на тому, що тут працюють ті, хто вселяє надію і віру у шукачів роботи.

- Ви дозволяєте отримувати нові професії та створювати власний бізнес, а роботодавцям — шукати необхідні кадри. Це важка і вкрай важлива праця. Бажаю, щоб у ваших очах завжди була радість, щоб ви були здорові, мали затишок у сім'ях та працювали задля процвітання Мелітопольського краю!

За сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у виконання завдань, пов’язаних з реалізацією державної політики зайнятості в Україні та з нагоди річниці створення Державної служби зайнятості України грамотами Мелітопольської районної ради були нагороджені начальник відділу бухгалтерського обліку Мелітопольського міськрайонного центру зайнятості Зінаїда Нікітенко та фахівець з питань зайнятості І категорії відділу організації працевлаштування населення Алла Пачіна.

Також за темою

Вшановуємо пам'ять жертв геноциду кримськотатарського народуЧитати далі

Вшановуємо пам'ять жертв геноциду кримськотатарського н...

У 1944 році за два дні радянський режим депортував близько 190 тисяч кримських татар до Середньої Азії, знищивши в ешелонах смерті тисячі людей та по...
Захисники та мешканці Мелітопольської громади вже отримують кошти соціальної підтримкиЧитати далі

Захисники та мешканці Мелітопольської громади вже отримують ...

Захисникам та мешканцям Мелітопольської міської територіальної громади  - 169 особам, вже виплатили майже 4 млн.гривень соціальної підтримки за д...
День вишиванки - свято, що об'єднує серцяЧитати далі

День вишиванки - свято, що об'єднує серця

Вишита сорочка несе в собі потужну енергію наших предків, захищаючи нас від лихого.